Babysteps piknik

Znamo tko je najbrža beba u gradu! Sve je odlučeno na prvoj Puzijadi

Portal Novi list

Pobjednik prve Puzijade Colin Ćućić / Foto Lea Lazarević

Pobjednik prve Puzijade Colin Ćućić / Foto Lea Lazarević

Nakon tri polufinala uslijedilo je veliko finale gdje je brzim i spretnim puzanjem prvi do cilja stigao - Colin Ćućić (9 mjeseci)



Na Babysteps piknik i prvu Puzijadu – natjecanje u puzanju beba – došlo je više od 50 veselih beba i ponosnih roditelja! Zabavno i edukativno druženje, piknik iće i piće, natjecanje u puzanju, razni poligoni, gost iznenađenja i bogata tombola – oduševili su sve sudionike.


A ono najvažnije – znamo i tko je najbrža i najspretnija beba u puzanju u gradu!





Nakon tri polufinala uslijedilo je veliko finale gdje je brzim i spretnim puzanjem prvi do cilja stigao – Colin Ćućić (9 mjeseci).


Svi hrabri sudionici dobili su diplome, medalje i pehare – a oni najbolji i bogate nagrade!



Veliki odaziv i veselje svih beba, djece i roditelja pokazali su koliko su roditelji s Kvarnera i okolice željni znanja o poticanju ranog razvoja kod beba i djece!


Babysteps program ranog razvoja nastao je 2010. godine s ciljem edukacije roditelja da kroz razvojne igre i konkretne vježbice od rođenja potiču pravilan razvoj svoje djece od najranije dobi.



Autorica programa je Ivana Štedul, diplomirana fizioterapeutkinja i radna terapeutkinja, majka petero djece. Program je do sada prošlo preko 30.000 beba, a provodi se u 8 gradova u Hrvatskoj (Zagreb, Karlovac, Rijeka, Samobor, Split, Zadar, Osijek, Velika Gorica).


Program je u Rijeku dovela Corina Kržić, magistra edukacijske rehabilitacije i majka 1,5 godišnje djevojčice.