LIFE SUMMER PARTY POWERED BY OLIVAL

FOTO/VIDEO Donosimo dašak atmosfere, moćnih kutaka i gastro delicija s našeg partyja

Sanda Milinković

Foto: Viviana Lokmer Sulina (Vivi Lavie Photographer)

Foto: Viviana Lokmer Sulina (Vivi Lavie Photographer)

Krčka noć prepuna dobre energije, zarazne atmosfere i neodoljivih poslastica

Sinoć je održan event prigodnog naziva Life Summer party powered by Olival koji je okupio naše brojne partnere, klijente i prijatelje.


Magično poslijepodne privuklo je i brojne javne osobe koje nisu odoljele uživanju u očaravajućem prostoru restorana 7 Seas grupacije Aminess hotels and resorts.


Smješten tik uz plažu u Njivicama na otoku Krku, restoran je poslužio kao zadivljujuća kulisa druženja uz beskrajan pogled na morsko prostranstvo i maštovite dekoracije agencije Level Up, a gastro delicije koje je za uzvanike pripremio chef Matija Bogdan oduševile su brojna nepca.


 



Luksuz i elegancija kao finger food


Bogdan je kroz finger food spojio određene lokalne namirnice, pazeći pri kreiranju menija da ponuda ne bude previše progresivna.


Uzvanici su uživali u mini bao bao pecivima s kvarnerskim kozicama, tartaru od tune u formi tacosa, crispy chicken salati i jušnom džemu od rajčice s malo krastavca mariniranog i ukiseljenog u menti uz dodatak ricotte i crumblea od cvjetače, a chef je pripremio i jedno posebno jelo – pavé od krumpira sa ikrom od pastrve, servirajući tako nešto luksuzno i elegantno kao finger food.









Nema ljeta bez SPF-a!


Prostrana terasa restorana 7 Seas poslužila je i kao impozantna pozornica brojnih atraktivnih “cornera” pa je Olival perjanice svojih linija izložio kroz tri šarmantna “kutka” od kojih se na prvom naziva “Sun” mogla istražiti bogata ponuda njihovih klasika poput sada već kultnih krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom, ulja i stickova za sunčanje.





Kultni pomagači za preplanulu put


Osim sigurnog uživanja pod sunčevim zrakama na plaži, volimo se s mora vratiti preplanule puti pa smo na corneru “SUPER Mrkva & Maslina” pregledali legendarne Mrkva pekmeze i Mrkva zlatno, suho i maslinovo ulje zbog kojih se sa godišnjih odmora vraćamo brončane kože.





Nova kolekcija kozmetike za ubrzano tamnjenje


Posebno zanimljiv bio je i “SUPER COCO” corner gdje je predstavljena najnovija Olivalova kolekcija kozmetike za ubrzano tamnjenje, hidraciju i osvježenje: SUPER Coco jelly, SUPER Coco sorbet i SUPER Coco maglica.


SUPER Coco sorbet za ubrzano tamnjenje potiče jednoliku preplanulost kože tijela, a posebno nam se sviđa njegova svilenkasta, prozračna i kremasta tekstura koja po nanošenju ne ostavlja osjećaj težine ili ljepljivosti.


Bijela boja sorbeta obogaćena je finim bijelim shimmerom koji kožu ostavlja sjajnom i njegovanom, a miriši – na kokos!


SUPER Coco jelly za ubrzano tamnjenje sadrži aloe veru i glicerin koji hidratiziraju i njeguju, a lagane je, gelaste, hidratantne i (ono najvažnije!) neljepljive teksture te tirkizno plave boje.


Osvježavajuća je i Olival SUPER Coco maglica za lice i tijelo koja hidratira i revitalizira kožu te je obavija ugodnim kremastim mirisom kokosa koji evocira ljeto i bezbrižan odmor.


Sprej-pumpica omogućuje fini oblačić maglice za osvježenje tijekom vrućih dana i toplih noći, a maglica sadrži pantenol za poticanje obnavljanja kože te glicerin za dodatnu hidrataciju.





Poseban sladoled


Uz miris kokosa i ugodan povjetarac, uzvanici su mogli i premijerno isprobati unikatan sladoled naziva “Life” kojeg potpisuje Valle Losca.


Brend prepoznatljiv po odličnom okusu sladoleda dobivenom korištenju svježih namirnica poput mlijeka, svježeg vrhnja, šećera, meda i prirodnog stabilizatora (brašna od rogača – karuba gume), za naš je party osmislio prigodan sladoled satkan od Thomas Henry Pink grapefruit tonika i Hendricks gina.


Njihova vizija ujedinjena u rečenicu: “U svakom trenutku pruži najbolje što možeš”, došla je do izražaja jedinstvenim okusom stvorenim baš za naš ljetni tulum, pruživši nam prijeko potrebno osvježenje uz ne samo Life sladoled već i uz one od pistaccia, vanilije bourbon sa suhim smokvama u prosseccu i manga.





Moćne kapljice


Da se gastro delicije savršeno stope s kvalitetnim kapljicama pobrinuli su se G3 Spirits kao jedan od vodećih predstavnika i distributera globalnih brendova regiji s bogatom ponudom žestokih pića, Rhakia Bar – mala oaza s velikom dušom koja je predstavila novi liker i Materia, moderni hrvatski wellbeing brend koji je svojom matchom osigurao potrebnu dozu energije za nastavak partyja.










Spoj gastro delicija, nepcu ugodnih kapljica i dobrog osjećaja, povezao je XFiNiTY Sound & light raskošnom rasvjetom i snažnim razglasom zbog koje je DJ Darrio Sec užario atmosferu pa je večer prepuna dobre zabave, networkinga i druženja, poslužila kao savršen kraj tjedna i bijeg od poslovnih obveza.




Goodie bag s umjetničkim potpisom


Pobrinuli smo se i da svim uzvanicima ostane lijepa uspomena na naš ljetni party, poklonivši im unikatne poklon vrećice s poklonima naših partnera.


Razigran dizajn poklon vrećica, ulaznica i majica naših hostesa, zasluga je priznate riječke akademske umjetnice Mirne Sišul koja je u vizuale savršeno pretočila svoj poseban umjetnički potpis i time dala dodatnu dozu osobnosti i šarmantnosti ovom divnom događaju.

















 




Life summer party powered by Olival podržali su: Olival, Croatia poliklinika, Aminess hotels and resorts/7 Seas Restoran & Bar, Hrvatska pošta, KIA & Auto Grlica, XFiNiTY Sound & light, Level up, Valle Losca, Materia, G3 Spirits, Rakhia Bar.