Humanitarni nastup u Exportdrvu

Koncert za Ivana: Publika i glazbenici pokazali veliko srce

Marko Dobrecović

Snimila Ana KRIŽANEC

Snimila Ana KRIŽANEC

humanitarna akcija provodi se i kroz aukciju nogometnih dresova Nikole Kurtija, a također svoje humanitarne priloge možete priložiti uplatom na račun Ivanovog oca: Leonardo Ferderber IBAN: HR90 2402006 3100222392  Opis plaćanja: "DONACIJA ZA IVANA"

Sinoć je u sali Exportdrva održan veliki humanitarni koncert za Ivana Ferderbera. Publika i glazbenici odazvali su se u velikom broju te u glazbenoj večeri pokazali svoju humanu stranu.


37-godišnji Riječanin Ivan Ferderber prije dvije je godine, prilikom nesreće na električnom biciklu, zadobio ozljedu mozga i vratne kralježnice, stoga je ova hvalevrijedna akcija osmišljena kako bi se prikupila sredstva za potrebe njegove neurorehabilitacije, nabavku posebnog aparata za komunikaciju i prilagođeno prijevozno sredstvo.


Foto galerija: Koncert za pomoć Ivanu Ferderberu u Exportdrvu Foto: Ana Križanec



Na velikom su koncertu nastupili Mystic Rose Ensemble, River Breeze, Lei, DJ Mezzo, Supercover Band, Grad te Neno Belan & Fiumens dok su voditelji programa bili Barbara Udovičić i Filip Štimac.


Koncert je organizirao Klub mladih koji se ujedno i odrekao svog prihoda od prodaje pića u korist humanitarne akcije.


Publici se tijekom večeri obratila Ivanova sestra Lea Ferderber te pritom svim okupljenima zahvalila na njihovom doprinosu.


-Naš je cilj je kroz sve akcije prikupiti oko 120 tisuća eura kako bismo, žonglirajući između privatnih i državnih ustanova, uspjeli platiti potrebne troškove te tako, trudeći se, izvući maksimum od lijeka za dostojan život kakav Ivan zaslužuje, kazala je Lea Ferderber.


Posjet koncertu bio je jedan od načina da građani svojim financijskim doprinosom priskoče Ivanovoj obitelji u skupljanju sredstava za liječenje.


Uz koncert, humanitarna akcija provodi se i kroz aukciju nogometnih dresova Nikole Kurtija, a također svoje humanitarne priloge možete priložiti uplatom na račun Ivanovog oca: Leonardo Ferderber IBAN: HR90 2402006 3100222392  Opis plaćanja: “DONACIJA ZA IVANA”