Foto Davor Kovačević
Za dečke sam pripremila 50 komada slatkih s višnjom i 50 komada slanih sa zeljem, ispričala nam je Višnja Sesvečan
povezane vijesti
Umjesto uobičajenih pizza, nogometaše Rijeke su u svlačionici dočekale domaće podravske štrukle koje posebno za njih već tradicionalni priprema profesorica Višnja Sesvečan svaki put kada dođu u Koprivnicu.
– Studirala sam u Rijeci, u generaciji s Efremom Močinićem i Marinkom Koljaninom. i to je bilo jako lijepo razdoblje mog života. Za dečke sam pripremila 50 komada slatkih s višnjom i 50 komada slanih sa zeljem.
Te štrukle su naš specijalitet, a ja ih uvijek radim na kaminu koji ima štednjak pa imaju poseban šmek.
Inače, volim nogomet odmalena, a svojim učenicima uvijek donosim dresove Rijeke koje dobijem nakon utakmica i objašnjavam im da se moraju sportski ponašati – objasnila nam je Višnja Sesvečan.