SuperSport HNL

Mislav Karoglan danas će u Koprivnici odraditi povratnički debi na klupi Hajduka: “Ova momčad je superkvalitetna”

Portal Novi list

Mislav Karoglan/V. KARUZA

Mislav Karoglan/V. KARUZA

Mislav Karoglan je posljednju utakmicu na klupi Hajduka vodio 12. studenog prošle godine protiv Slaven Belupa



KOPRIVNICA Trinaesto kolo SuperSport HNL-a danas u Koprivnici otvaraju Slaven Belupo i Hajduk. Susret počinje u 18 sati.


– Želim da se prezentiramo u najboljem mogućem izdanju i nastavimo s pozitivnim rezultatima. Bit će potrebno imati puno bolju realizaciju u odnosu na prethodne utakmice, a ako tako bude, imamo se pravo nadati bodovima – rekao je Ferenčina, trener Slaven Belupa, koji je u posljednja tri kola osvojio sedam bodova.


Od Koprivnice do Koprivnice. Mislav Karoglan je posljednju utakmicu na klupi Hajduka vodio 12. studenog prošle godine protiv Slaven Belupa, a sada se s Hajdukom na početku svog drugog mandata na Poljudu opet vraća u Koprivnicu.




– Slaven Belupo je ekipa koja igra izvanredno pod novim trenerom. Jako su agresivni, možda tranzicijski najbolja ekipa u ligi. Imaju po statistici najbolju duel igru. Ako na gostovanju nisi dobar u duelima, nemaš preduvjete za pobjedu – kaže Mislav Karoglan, trener Hajduka. – Bitno je da Hajduk pobjeđuje, da budemo stabilni i da rastemo. Vjerujem da je ova momčad superkvalitetna. Vjerujem da će momci dati sve od sebe i da neće razočarati.



Standings provided by Sofascore