Izvanredna skupština

Leo Derviši novi predsjednik KN Armada: “Nadamo se Rijeku gurnuti do naslova prvaka!”

Edi Prodan

Ilustracija / Foto Mateo Levak

Ilustracija / Foto Mateo Levak

Luka Hodanić na čelu UO Armade, Vlado Ban predsjednik Nadzornog odbora



U prisutnosti 37 članova održana je izvanredna skupština Kluba navijača Armada Rijeka. Najveće su novosti da je dosadašnji tajnik Mateo Dejak podnio neopozivu ostavku na tu funkciju kao i da je jednoglasno izglasana promjena statuta te je opet uvedena funkcije predsjednika KN Armada na koju je jednoglasno izabran Leo Derviši.


Tko je sve izabran?


Tajnik je postao Andre Rošić, glasnogovornik Mateo Dejak, dok je za blagajnika izabran Aleksandar Ivančić.


Za predsjednika Upravnog odbora jednoglasnim odabirom izabran je Luka Hodanić, dok su za članove novog Upravnog odbora jednoglasnim odabirom izabrani Nikola Đokić, Marin Kozić, David Gagro, Kristijan Borić, Bruno Bijelić, Davor Đerek, Mladen Bošnjak, Matej Paušić, Subala Kristić i Karlo Kanić.




Vlado Ban je postao predsjednikom Nadzornog odvora čiji su članovi novi članovi Zoran Višković, Branislav Milanović, Petra Šarić, Nebojša Tomaš, Damir Vranić, Robert Fak, Mladen Mikac, Dalen Čekada, Denis Povh, Ivan Diklić, Branimir Gregorić.


Za novog likvidatora jednoglasnim odabirom izabrana je Ivana Kostanjčar.


Članovi su obaviješteni da će zapisnik sa skupštine biti predan u Odjel za opću upravu i udruge građana.


O većini stvari raspravljenih na skupštini prisutni su dužni obavijestiti aktivne navijače u svojim ekipama i kvartovima, a članovi upravnog i nadzornog odbora dužni su po završetku sastanaka obavijestiti o odlukama i zaključcima.


Zašto je održana izvanredna skupština?


O planovima koje donosi ovako ustrojena struktura KN Armada razgovarali smo s novim glasnogovornikom Meteo Dejakom.


– Izvanredna skupština je održana da bi se stvorilo novo još jedinstvenije upravno tijelo koje okuplja svaku aktivnu ekipu Armade, sve generacije Armade kroz povijest, dok je prvenstveni cilj novog vodstva stvoriti još jaču i ujedinjeniju skupinu, privući još veći broj mladih članova te stvoriti još veću i glasniju vojsku navijača koja će nadamo se ove sezone Rijeku gurnuti do naslova prvaka!


Je li cilj Armade potaknuti i što je moguće veći broj navijača i simpatizera Rijeke na aktivno navijanje, na što je masovnije mogući posjet svakoj utakmici?


– Naravno, cilj novog vodstva je svim navijačima Rijeke putem raznih akcija približiti samu skupinu KN Armadu, poticati zajedništvo kako bismo u Rijeci i svim onim mjestima i gradovima gdje ima navijača Rijeke potaknuli što je moguće veći broj navijača kako bismo na svakoj utakmici ispunili tribine zamjenskog stadiona na Rujevici.


Što bi bio i zalog povratka na Kantridu?


– Naravno, puna Rujevica, a nadamo se kako će se velik broj navijača ovih dana odlučiti na kupnju pretplatničkog kompleta, što bi bio još jedan u nizu jasnih znakova svima u gradu kako je krajnje vrijeme za rješavanje svih problema, ili kako to znamo reći “papira” za početak izgradnje stadiona – Kantrida, zaključio je Mateo Dejak, glasnogovornik KN Armada.