Problemi slavnog glumca

Djeca Alaina Delona prijavila njegovu njegovateljicu: “Izolirala ga je i zlostavljala”

P. N.

Reuters

Reuters

Otkako se Hiromi preselila u Douchy, glumčeva djeca - Anouchka, Alain-Fabien i Anthony - više ga nisu mogla redovito viđati



 


Podignuta je prijava za “moralno zlostavljanje” te “nasilje i otmicu ranjive osobe”. Djeca 87-godišnje filmske legende Alaina Delona podnijeli su prijavu protiv njegove “njegovateljice” koja živi s njim na imanju u Douchyju, u središnjoj Francuskoj. “Otkako je Delon imao kardiovaskularne probleme 2019. godine, ova žena postala je sve agresivnija, dijeli uvrede i omalovažava glumca i njegovu djecu”, rekao je odvjetnik Christophe Ayela, dodajući da se Delon pridružio prijavi, piše La Repubblica.





 


Manipulacije, prijetnje, praćenje telefonskih razgovora


 


66-godišnja Japanka Hiromi Rolin upoznala je glumca na snimanju jednog filma, a Delon ju je predstavio u lipnju 2021. kao svoju partnericu novinarima časopisa Paris Match. Glumac se posljednjih godina malo pojavljuje u javnosti, ali viđen je u svibnju prošle godine u društvu žene na premijeri najnovijeg filma njegova sina Alain-Fabiena. Prema riječima odvjetnika troje Delonove djece, Hiromi Rollin ga je s vremenom “izolirala od njegovih bliskih prijatelja i obitelji, manipulirajući i prijeteći. Sustavno prati njegove telefonske razgovore i privatne poruke. Odgovara umjesto njega, pretvarajući se da je on, i pokušava čitati njegovu poštu.”


Alain Delon s njegovateljicom Hiromi / Screenshot


 


Zlostavljala i njegova psa


 


Otkako se Hiromi preselila u Douchy, glumčeva djeca – Anouchka, Alain-Fabien i Anthony – više ga nisu mogla redovito viđati. “Ona je autoritarna i sklona prijetnjama”, kaže nadalje obiteljski odvjetnik. Sin Anthony Delon je sam podnio drugu prijavu zbog “namjernog nasilja nad ranjivom osobom”, “zlouporabe slabosti”, “izolacije ranjive osobe” i “nasilja nad životinjom”, budući da je Delonov voljeni pas također, prema njegovim riječima, žrtva zlostavljanja od strane Hiromi Rollin.


Hiromi Rollin već je otjerana iz glumčeva doma i čeka se ishod istrage, piše La Repubblica.