Šareno i otkačeno

Ova trendi boja idealna je za ljetnu manikuru

Lucija Sučić

Foto: iStock

Foto: iStock

Narančasta boja trenutno je dosta popularan izbor boje za nokte, te vjerovali ili ne, odličan je odabir za dodatno naglašavanje preplanulog tena

Ljeto je idealno vrijeme za poigrati se sa šarenim i otkačenim manikurama. Dakako, nema ništa loše u jednostavnim french tip manikurama i klasičnim neutralnim bojama, no zašto, pogotovo ljeti, ne isprobati nešto razigrano i drugačije?


Narančasta boja trenutno je dosta popularan izbor boje za nokte, te vjerovali ili ne, odličan je odabir za dodatno naglašavanje preplanulog tena. Uz to, dati će svojevrsni tropski štih pravi dašak ljeta u vaše modne kombinacije, tako da neam razloga da vaše nokte ne odjenete u novo narančasto ruho!


Dodajte noktima malo sjaja


Ako volite da vaši nokti sjaje, razmislite o dodavanju pokojeg zlatnog ili srebrnog detalja pomoću folija za nokte, ili ih pak naglasite dijamantićima i šljokicama. Stvar je u naglašavanju, no suptilnom!



Isprobajte ljetne motive


Razni motivi i dizajni odličan su izbor za ljetne manikure. Dok je sama narančasta boja veoma upečatljiva, dodavanjem kreativnog voćnog ili pak apstraktnog dizajna podići će ju na potpuno novu razinu.



Miješajte boje


Ako vam je narančasta previše upečatljiva, pokušajte miješati boje. Primjerice, uz narančastu, tamnije boje će se odlično slagati u kontrastu te će rezultirati zanimljivim dizajnom. Nema pravila, osim onoga da se vama sviđa!



French uvijek prolazi


Ako vam narančasti nokti i dalje zvuči zastrašujuće, french manikura je najsuptilnija opcija koja omogućava i spaja zabavnu narančastu manikuru s klasikom!