Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 26
Sutra: 9° 9° 26
25. siječnja 2020.
Ispis članka: UBOJSTVO NA MAGISTRALI Muškarac ustrijeljen u automobilu, ubojica pobjegao na motoru - Novi List

NoviList.hr

UBOJSTVO NA MAGISTRALI Muškarac ustrijeljen u automobilu, ubojica pobjegao na motoru

Pucnjava kod Omiša

9. studeni 2019 15:15

Napisao: P. N.

Žrtva je, prema prvim informacijama, bila u automobilu s djevojkom, kad je prišao muškarac na motoru i ustrijelio ga. Nakon toga se dao u bijeg. Na mjestu događaja su policija i hitna pomoć

Ilustracija Ivo Čagalj / PIXSELL

Malo prije 14.00 sati došlo je do ubojstva u Omišu. Sve se, piše Dalmatinski portal, dogodilo na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet, a ubijen je jedan muškarac.

Prema prvim neslužbenim informacijama likvidiran je tridesetosmogodišnji K. F. iz Piska. U automobilu je s njim bila i djevojka, koja je svjedočila likvidaciji.

Navodno je automobil stajao na proširenju magistrale, gdje je par stao kako bi pojeo sendviče, a tad se do njega na motoru dovezao ubojica. Žrtvi je ispalio hitac iz pištolja u glavu. 

Ubojica se potom dao u bijeg, a na mjesto ubojstva stigli su policija i hitna pomoć. Nakon obavljenog očevida, policija će dati službene informacije o ubojstvu.

Za sada nema informacije o eventualnom uhićenju ubojice. 

Policija je, piše Dalmatinski portal, ogradila mjesto ubojstva, na očevid će izići i zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Splitu. Preko tijela ubijenog prebačena je bijela plahta.