Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 4
Sutra: 11° 11° 4
29. veljače 2020.
BMW Roadshow

foto Tomić & Co. doveo najprestižnije BMW modele u ACI Marinu Opatija

Snimio Ivica TOMIĆ
Snimio Ivica TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 26. listopad 2019. u 18:07 2019-10-26T18:07:45+02:00

Premijerno predstavljen u Zadru na otvorenju drugog najvećeg Tomić & Co. prodajno-servisnog centra, urbani BMW serije 1 bio je tijekom cijelog dana dostupan za test vožnje, zajedno s impresivnom flotom najatraktivnijih BMW modela

Tvrtka Tomić & Co. iskoristila je sunčanu subotu u ACI Marini Opatija u Ičićima kako bi u sklopu BMW Roadshowa ljubiteljima BMW marke iz Primorsko-goranske županije predstavila novi BMW serije 1.

Premijerno predstavljen u Zadru na otvorenju drugog najvećeg Tomić & Co. prodajno-servisnog centra, urbani BMW serije 1 bio je tijekom cijelog dana dostupan za test vožnje, zajedno s impresivnom flotom najatraktivnijih BMW modela.

BMW Roadshow u ACI marini Opatija / Snimi Ivica TOMIĆ

 

 

Tako su svim zainteresiranima uz novu “jedinicu” na raspolaganju bili uvijek popularan BMW serije 3 i gotovo kompletna BMW X obitelj.

Ponuda modela je zadovoljila svačiji ukus: ljubitelji udobnosti i svestranosti vozili su modele X1, X3 i X5, individualci X2, ljubitelji poslovnog luksuza vozili su impresivni X7, dok su oni koji preferiraju sportske performanse mogli uživati u adrenalinom ispunjenim vožnjama u modelima X3 M Competition i X4 M Competition. 

 

Veliki interes posjetitelja i gužva u marini dokaz je želje ljubitelja zadovoljstva u vožnji da isprobaju veliki broj modela na jednom mjestu i odaberu za sebe onaj koji najbolje odgovara njihovim željama i potrebama. Sve dodatne informacije o ponuđenim modelima svi zainteresirani mogu dobiti u najbližoj Tomić & Co. poslovnici u Osječkoj 50 u Rijeci.

BMW Roadshow u ACI marini Opatija

BMW Roadshow u ACI marini Opatija

BMW Roadshow u ACI marini Opatija / Snimi Ivica TOMIĆ

BMW Roadshow u ACI marini Opatija / Snimi Ivica TOMIĆ

BMW Roadshow u ACI marini Opatija

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.