Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4
Sutra: 8° 8° 4
20. siječnja 2020.
Atraktivna manifestacija

Fluminense Riders ovoga vikenda organiziraju veliki bike susret u riječkoj Harteri

Fluminense Riders ovoga vikenda organiziraju veliki bike susret u riječkoj Harteri
Fluminense Riders ovoga vikenda organiziraju veliki bike susret u riječkoj Harteri
Autor:
Objavljeno: 18. lipanj 2019. u 10:29 2019-06-18T10:29:42+02:00

 Ove godine prikupljamo sredstva za Udrugu "Svjetionik" iz Rijeke koja se bavi edukacijsko-rehabilitacijskim radom s djecom i mladima s teškoćama u razvoju, istaknuo je Damjan Stipanić

Fluminense Riders MC, popularni i dugovječni riječki moto klub ovog vikenda, u petak i subotu, 21. i 22. lipnja u Harteri organizira veliki međunarodni bike susret.

Osim zajamčenih atrakcija koje inače krase ovakva druženja, njegova posebnost je da se održava skoro u centru Rijeke što je zapravo raritet i na širim prostorima od Kvarnera ili Hrvatske.

Moto susreti druženja su koja gotovo svaki klub održava jednom ili dvaput godišnje s ciljem okupljanja zaljubljenika u ljubimce na dva kotača.

U petak će okupljene zabavljati DJ koji će rock hitove birati od 18 sati, dok će u subotu nastupiti bend Obrazovni program i duo Gospođe, s početkom u 21 sat. Oba dana posjetitelji će već od ranih popodnevnih sati imati priliku razgledati motore pristiglih gostiju. Ulaz se ne naplaćuje.

Kako saznajemo od Damjana Stipanića, potpredsjednika kluba, kao i uvijek moto susret Fluminense Ridersa humanitarnog je karaktera.

- Ove godine prikupljamo sredstva za Udrugu "Svjetionik" iz Rijeke koja se bavi edukacijsko-rehabilitacijskim radom s djecom i mladima s teškoćama u razvoju, istaknuo je Stipanić.

Udruga Svjetionik provodi individualnu i grupnu edukacijsko rehabilitacijsku terapiju, rad uz pomoć asistivne/potpomognute tehnologije/komunikacije te nudi pomoć u učenju za učenike s teškoćama u razvoju.

Na ulazu će biti postavljene donacijske kutije gdje će posjetitelji moći dati svoj doprinos za pomoć radu Udruge "Svjetionik".

flr1

Istaknimo također da je Fluminense Riders MC Croatia riječki moto klub osnovan 2001. godine s ciljem druženja zaljubljenika u motore, promoviranje motorističke kulture i Rijeke širom Hrvatske i Europe. Svake godine organiziraju se dva moto susreta, zimski u clubhouseu na Grobniku i ljetni.

Ljetni susreti su do sada uglavnom organizirani u autokampu na Preluku s iznimkom od 5 uzastopnih godina kada su susreti organizirani u bivšoj vojarni u Klani.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.