Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 3
Sutra: 4° 4° 3
31. ožujka 2020.
Ulaganje u znanje

Najboljoj studentici posao u Amadria Parku

Najboljoj studentici posao u Amadria Parku
Najboljoj studentici posao u Amadria Parku
Autor:
Objavljeno: 23. prosinac 2019. u 10:42 2019-12-23T10:42:34+01:00

Upravo su ovakvi oblici suradnje i poticanja najboljih studenata potvrda da je ulaganje u znanje najvrednija investicija – poručili su s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

S ciljem poticanja izvrsnosti, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na svečanoj promociji magistara ekonomije već nekoliko godina nagrađuje najuspješniju studenticu ili studenta diplomskog sveučilišnog studija, s najvećom pohvalom Summa Cum Laude.

Ove godine je ta čast pripala Jeleni Kapeš, studentici diplomskog sveučilišnog studija Marketing u turizmu. U suradnji s partnerima iz gospodarskog sektora, Fakultet također najboljoj studentici osigurava i radno mjesto. Na taj način ove godine studentica Kapeš dobiva priliku da svoja znanja, vještine i kompetencije stečene tijekom studija primijeni u grupaciji Amadria Park.

Grupacija Amadria Park već dugi niz godina sa svojih šest opatijskih hotela vodeća je hotelska grupacija u destinaciji. Uz luksuzne hotele kategorije 4 i 5 zvjezdica njihovu priču čini i raznolika ponuda te pružaju turističke usluge u više segmenata: zdravstveni i wellness turizam te kulturni i kongresni turizam.

Poticanje odnosa

– Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Sveučilišta u Rijeci i dalje će poticati i unapređivati partnerske odnose s gospodarstvom i javnim sektorom, uvažavajući pri tome činjenicu da obrazovanje predstavlja ključan čimbenik razvoja gospodarstva te da su znanje i vještine pojedinca neophodne za uspjeh na globalnom turističkom tržištu. Upravo su ovakvi oblici suradnje i poticanja najboljih studenata potvrda da je ulaganje u znanje najvrednija investicija – poručili su s FMTU-a.

U hotelu Well u Tuheljskim Toplicama održana je svečana promocija diplomanata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu koji su studij završili u Studentskom centru Zabok. Tom prigodom promovirana su 43 magistra ekonomije i 85 sveučilišnih prvostupnika ekonomije.

Pohvale najboljima

Na promociji održanoj u hotelu Amadria Park Hotel Royal u Opatiji, promoviran je jedan sveučilišni specijalist Zdravstvenog turizma, jedan sveučilišni specijalist Menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu, 132 magistra ekonomije, 149 sveučilišnih prvostupnika ekonomije i dva stručna prvostupnika ekonomije. Posebno su pohvaljeni najuspješniji studenti diplomskog sveučilišnog studija.

Na diplomskom sveučilišnom studiju Marketing u turizmu uz Jelenu Kapeš to su Mateja Miškić i Anamaria Dora Jeličić, na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u turizmu Ivana Komes, Ivana Ostić i Biljana Čudić, na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u hotelijerstvu Monika Horvat, Marta Matošević i Klara Bisaki, a na diplomskom sveučilišnom studiju Održivi razvoj turizma Dora Župan, Nina Tepev i Roberta Bengez.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.