Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
21. siječnja 2020.
Predsjednički kandidat

"Ako nas se sjeti, sjeti...": Milanović poslao Plenkoviću "pozdrav iz Hrvatske"

Zoran Milanović, Foto: D. KOVAČEVIĆ
Zoran Milanović, Foto: D. KOVAČEVIĆ
Autor:
Objavljeno: 2. srpanj 2019. u 14:18 2019-07-02T14:18:00+02:00

Iako nam veliki dedramatizator brani govoriti, prinosim njegovoj pažnji da u Briselu predstavlja hrvatske interese. Bilo bi dobro da tijekom svih tih besanih noći, uz silnu brigu za Pučane i svoje privatne poslove, pronađe malo vremena i za Hrvatsku«, napisao je Milanović na svom Facebook profilu

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović poručio je u utorak premijeru Andreju Plenkoviću da uz svu brigu za Europsku pučku stranku i svoje privatne interese pronađe malo vremena i za Hrvatsku, reagirajući na Plenkovićevu poruku da bi mu bilo bolje da šuti.

»Iako nam veliki dedramatizator brani govoriti, prinosim njegovoj pažnji da u Briselu predstavlja hrvatske interese. Bilo bi dobro da tijekom svih tih besanih noći, uz silnu brigu za Pučane i svoje privatne poslove, pronađe malo vremena i za Hrvatsku«, napisao je Milanović na svom Facebook profilu.

»Ako nas se sjeti, sjeti, ako ne – nikome ništa. I dalje mu želim da se izbori za mjesto predsjednika Europske komisije. Pozdrav iz Hrvatske«, poručio je Milanović premijeru.

Plenković je ranije u Bruxellesu poručio Milanoviću, koji ga je kritizirao da stranačke interese pretpostavlja državnim i nanosi štetu Hrvatskoj u EU, da bi mu bilo bolje da šuti nego da govori o nečemu o čemu ne zna ništa.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.