Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
25. siječnja 2020.
Nedjeljni udes kod Gospića

Nakon nesreće u Brezovom Polju ozlijeđena žena i dalje se bori za život

Nakon nesreće u Brezovom Polju ozlijeđena žena i dalje se bori za život
Nakon nesreće u Brezovom Polju ozlijeđena žena i dalje se bori za život
Autor:
Objavljeno: 18. rujan 2019. u 14:37 2019-09-18T14:37:16+02:00

Pacijentica je  i dalje životno ugrožena zbog mnogostrukih teških ozljeda nastalih uslijed prevrtanja automobila. Pod stalnim je nadzorom naših timova koji se bore za njezin život. U komi je i stanje joj je iznimno teško, kratko nas je izvijestila ravnateljica Opće bolnice Gospić 

GOSPIĆ Niti četiri dana nakon teške prometne nesreće nema bitnih promjena u zdravstvenom stanju mlade žene (33), majke petero male djece. Stradala je u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju ujutro dogodila u naselja Brezovo Polje pored Gospića.

Podsjećamo kako je njezin suprug (40) iz Donjih Pazarišta vozeći automobil marke WW golf bez vozačke dozvole, zbog neprilagođene brzine sletio s ceste. Tijekom višestrukog prevratanja automobila vozač je na mjestu poginuo, dok je njegova supruga zadobila teške ozljede opasne po život.

Hospitalizirana je u Jednici intenzivnog liječenja Opće bolnice Gospić i za sada nema promjena u zdravstvenom stanju nesretne žene. Rekla nam je to ravnateljica Opće bolnice Gospić dr. Sandra Čubelić.

-Pacijentica je  i dalje životno ugrožena zbog mnogostrukih teških ozljeda nastalih uslijed prevrtanja automobila. Pod stalnim je nadzorom naših timova koji se bore za njezin život. U komi je i stanje joj je iznimno teško, kratko nas je izvijestila ravnateljica Čubelić.

Još uvijek nisu potvrđene niti zanijekane spekulacije po kojima ozlijeđena majka petero djece očekuje i šesto dijete.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu