Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
23. siječnja 2020.
Nova sezona

"Život na vagi" snima se kraj Crikvenice, kandidati će živjeti u kući u Grižanama

Credit: PRESS RTL
Credit: PRESS RTL
Autor:
Objavljeno: 31. srpanj 2019. u 16:23 2019-07-31T16:23:30+02:00

Kandidati žive u kući u Grižanama, a treneri su im magistri kineziologije Maja Ćustić i Edin Mehmedović

RIJEKA - Snimanje nove sezone popularnog RTL-ovog projekta »Život na vagi« u punom je jeku. Nova sezona snima se na području naše županije, dobro skrivena od očiju javnosti.

Prekrasne obale, pitoreskna mjesta i netaknuta priroda idealni su aduti zbog kojih je za četvrtu sezonu »Života na vagi« kao lokacija izabrana Crikvenica i okolna mjesta. Kandidati žive u kući u Grižanama, a kao najbolja vrsta meditacije služi im impresivan pogled koji se s brda pruža na more. Osim u Grižanama, ekipa nove sezone »Života na vagi« dosad je snimala u bajkovitom kaštelu u Driveniku s kojeg se pruža pogled na sjeverni dio Vinodola.

Od lokacija u Crikvenici koristilo se Gradsko kupalište, ušće Dubračine, uvala Povile kao i prostor objekta Thalassoterapije, a snimalo se i na plaži Kačjak u Dramlju te na nogometnom igralištu u Bribiru.

Uz novu lokaciju i nove kandidate, nova sezona donosi i nove trenere. Umjesto Marija Mlinarića i Sanje Žuljević s kandidatima ovog puta rade magistri kineziologije Maja Ćustić i Edin Mehmedović koji će natjecateljima pomoći u potpunosti promijeniti njihov dosadašnji način života zbog kojeg su došli do pretilosti i izloženosti raznim bolestima.

Maja je 36-godišnja Zagrepčanka koja već niz godina radi kao osobna trenerica i trenerica grupnih treninga u jednom fitness centru. Unatoč bogatom iskustvu, priznaje da joj je prihvatiti ulogu trenerice u jednom od omiljenih televizijskih formata u Hrvatskoj bilo itekako izazovno. Njezin dvije godine stariji kolega, osobni trener Edin kojeg prijatelji, a tako sad već i kandidati od milja zovu Edo, rekao je kako se i sam našao na vagi kad je dobio ponudu da bude trener u »Životu na vagi«.

Treneri su već ozbiljno prionuli svojim zadacima, a snimanje u idiličnom primorskom krajoliku kandidatima bi trebao biti samo dodatna motivacija za uspjeh u gubljenju kilograma. Što kandidate i trenere čeka u novoj sezoni showa gledatelji će saznati ove jeseni na RTL-u uz voditeljicu Marijanu Batinić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.