Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
9. prosinca 2019.
Uzela predah

Doris Pinčić Rogoznica: Beskrajno se veselim ljetu s bebom

Doris Pinčić Rogoznica: Beskrajno se veselim ljetu s bebom
Doris Pinčić Rogoznica: Beskrajno se veselim ljetu s bebom
Autor:
Objavljeno: 3. lipanj 2018. u 12:15 2018-06-03T12:15:29+02:00

S finalom Zvjezdica i »Tri, dva, jedan – kuhaj!« završavam televizijski dio posla za ovu godinu. Iako će mi nedostajati posao, veselim se što ću zapravo opet uživati u najljepšem poslu na svijetu. Ovog puta duplo, kazala je Pinčić Rogoznica

Ove subote prikazivanjem finalne emisije i proglašenjem najboljeg mladog pjevača ili pjevačice završava natjecateljski glazbeni show »Zvjezdice«. U ponedjeljak 4. lipnja odmjeravanjem snaga dvaju finalnih parova, koje čine sestrične Barica Bistrički i Ružica Šoštar te prijateljice Andrea Pavlović i Barbara Kulišić, završit će još jedna uspješna sezona showa »Tri, dva, jedan - kuhaj!«. Oba projekta vodila je Doris Pinčić Rogoznica koju trudnoća nije spriječila da svoj posao odradi profesionalno i do kraja. Do poroda odbrojava sitno i neko ju vrijeme nećemo gledati na malim ekranima.

– S finalom Zvjezdica i »Tri, dva, jedan – kuhaj!« završavam televizijski dio posla za ovu godinu. Beskrajno se veselim ljetu s bebom i tome da se napokon upoznamo, sad već maštam kakva će biti i nestrpljivo je čekam. Što se tiče Narodnog radija, još sam nekoliko dana u eteru, a nakon toga i tu slijedi slatka pauza. Iako će mi nedostajati posao, veselim se što ću zapravo opet uživati u najljepšem poslu na svijetu. Ovog puta duplo, poručila je Pinčić Rogoznica koja je već ranije objavila da čeka djevojčicu kojoj se neizmjerno vesele sinčić Donat i suprug Boris.

I dok ćemo imena svih finalista showa Zvjezdice doznati nakon večerašnje polufinalne emisije posve neočekivanim ispadanjem Nikoline Pirizović i Otta Grundmanna saznali smo tko su finalisti kulinarskog showa koji je bio jedan od glavnih proljetnih aduta RTL Televizije. Sestrične Ružica (62) i Barica (64) iz Sv. Ivan Zeline cijelu su sezonu bile tu negdje i žiriju su prezentirale većinom ukusna jela i pokazale da se unatoč činjenici da su bile najstarije mogu ravnopravno nositi s mlađom konkurencijom. I prije ulaska u show rekle su da najviše vole kuhati tradicionalna jela, ali su u više epizoda pokazale da se ne boje eksperimenata i isprobavanja novih namirnica.

Za razliku od njih prijateljice i arhitektice Andrea (29) i Barbara (28)  iz Splita bile su i najbolje i najgore i nekoliko su se puta borile za opstanak u showu. Kada je trebalo pokazale su zavidno znanje i uspjele doći do samog finala, a nekim su svojim jelima oduševile žiri. Na samo su početku pokazale da posjeduju znanje, ali su kako je show trajao ujedno i rasle. Njihova velika želja je izdavanje kuharice u kojoj bi spojile ljubav prema kuhanju i arhitekturu. Tko će od ova dva para ponijeti titulu najboljeg amaterskog para u ovoj sezoni doznat ćemo u emisiji u ponedjeljak.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.