Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
24. siječnja 2020.
Bračni krah

Iva Todorić rastaje se od svoje velike ljubavi: Već ljubi drugoga?

Foto Screenshot Instagram Iva Todorić
Foto Screenshot Instagram Iva Todorić
Autor:
Objavljeno: 29. svibanj 2019. u 11:24 2019-05-29T11:24:44+02:00

Slavi li to Iva Todorić skorašnji razvod od svog supruga Hrvoje Balenta? Na Instagramu je objavila fotografiju balona u obliku srca uz komentar: 'Budi zahvalan ljudima koji te vole'.

Na Instagramu objavljuje fotografije na kojima je sretna, dok mediji bruje o razvodu kojeg je pokrenuo njen suprug.

Hrvoje Balent (46) je 12. travnja podnio zahtjev za rastavom na Općinskom sudu u Zagrebu. Prvo ročište zakazano je u srpnju. Zasad još nije poznato tko su im odvjetnici, pišu 24 sata.

Iva i Hrvoje koji su u braku od 2011. godine imaju troje djece: Taru, Ivana i Antu. Iva je s djecom ostala živjeti u Kulmerovim dvorima, a Hrvoje je navodno preselio u stan u centru Zagreba.

ddd

ccc

Koga voli Iva Todorić, javnosti još nije poznato, ali prema neformalnim izvorima već je više puta viđena u društvu novog muškarca.

Nova ljubavna priča navodno traje već neko vrijeme. U društvu novog muškarca Iva je viđena u Lisinskom još u prosincu prošle godine na koncertu Đorđe Balaševića.

ss

Bračna kriza kod Balentovih se očito dugo vukla i skrivala. Naime, Iva je još sredinom prošle godine na društvenim mrežama promijenila prezime i ponovno vratila svoje djevojačko.

Iva je prošlo ljeto provela krstareći na brodu life coachice Ane Bučević, koja joj je i u ovim trenucima najveća potpora.

Prisjetimo se kako se Ivino i Hrvojevo raskošno vjenčanje dogodilo u Intercontinentalu kojem je prisustvovalo 300 uzvanika koje je zabavljao Jasmin Stavros. 

U to vrijema Balent je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora, a Iva je u tvrtki koja je pripadala njezinu ocu Ivici Todoriću bila zadužena za marketing. Brak je čvrsto stajao čak i u najtežim trenucima kad su Hrvoja priveli u zatvor skupa s njezinim ocem Ivicom. 

Iva je vjerno čekala Hrvoja svo vrijeme dok je bio u zatvoru, no problemi su se čini se počeli nizati nakon toga.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.