Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 4
Sutra: 9° 9° 4
22. siječnja 2020.
ZTC slavi šesti rođendan!
ZTC slavi šesti rođendan!
Autor:
Objavljeno: 4. rujan 2018. u 13:08 2018-09-04T13:08:39+02:00

 

U petak i subotu, 7.i 8.9. ZTC slavi šesti rođendan. Rođendansko slavlje, koje će trajati dva dana, obilježit će već tradicionalni festval mladih  RiSONGić  7.9. s početkom u  20:00 sati.

RiSONGić je poseban po činjenici da okuplja iznimne mlade talente koji svojim izvedbama i glasom veličaju glazbenu tradiciju primorskog kraja gdje je i rođena riječka glazbena scena koja je oduvijek privlačila pozornost svojim specifičnim stilom iz kojeg su potekli pravi „suveniri“ ovoga grada poput: Denis&Denis, Cacadu look, Grad, En Face, Fit, Paraf, Laufer, Let 3, Urban, Radojka Šverko, grupa Eni, Tina Vukov....niz je beskonačan.

Festivalom RiSONGić  nastoji se oživjeti stara riječka glazbena scena ali i omogućiti da se rasadnik pravih riječkih glazbenika i dalje širi, rađa, svira i ostavlja neizbrisiv žig na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Nakon festivala mladih, u 21:30 započinje koncert Maje Šuput, ali bit će u petak i subotu još puno drugih sadržaja, ponajprije namijenjenih djeci ali i odraslima kao što su Magic show i Clown show, Lego i Sand art radionica, koncert klape Intriga i brojna druga događanja.

Uz bogat i sadržajan program, mnoštvo nagrada i već tradicionalni GiveMe5, odnosno kupovinu uz popuste, ZTC će proslaviti svoj šesti rođendan.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.