Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
24. siječnja 2020.
Potpuna zaštita kože

Osigurajte si najbolju zaštitu od sunca uz La Roche- Posay proizvode

Osigurajte si najbolju zaštitu od sunca uz La Roche- Posay proizvode
Osigurajte si najbolju zaštitu od sunca uz La Roche- Posay proizvode
Autor:
Objavljeno: 11. kolovoz 2018. u 8:00 2018-08-11T08:00:00+02:00

Uživajte u ljetnim radostima bez štetnih posljedica uz inovativne linije La Roche- Posay proizvoda za zaštitu od sunca

Ljeto je vrijeme za uživanje. Opuštanje na plaži, morske radosti i uživanje u suncu sitni su trenuci koji čine život ljepšim. No, i sami znate kako prekomjerna izloženost suncu i neadekvatna zaštita može ostaviti ozbiljne posljedice na vašoj koži. Najnovija istraživanja pokazuju kako 60% ljudi ne koristi dovoljno ili nikad zaštitu od sunca nakon što im koža potamni. Zbog toga je bitno naglasiti kako je tijekom cijelog ljeta iznimno važno da zaštitite svoju kožu primjerenim zaštitnim sredstvom. Nitko nije imun na opasnosti UV zraka, stoga svatko treba pronaći zaštitnu njegu koja odgovara potrebama njegove kože.

Kako bi vam pružili sigurnu i potpunu zaštitu kože, laboratorij La Roche- Posaya pripremio je XL Protect liniju proizvoda čija su dva glavna filtra visoko tolerantni čak i prema najosjetljivijoj koži.

Za optimalnu i sigurnu zaštitu vaše kože, La Roche- Posay pripremio je dvije inovacije: formule sa zaštitnim filtrima koje ne ulaze u oči čime se izbjegava peckanje te proizvode za zaštitu od sunca prilagođene posebnim potrebama osoba s problemima kože pogoršanim na suncu.

Imate li problema s osjetljivim očima ili nosite kontaktne leće, odaberite Anthelios Ultra kremu SPF 50+ koja ne sadrži konzervanse ni parabene, a ispitana je na osjetljivoj i reaktivnoj koži pod dermatološkim nadzorom.

Anthelios Ultra SPF50

Tražite li rješenje za neugodne alergije na sunce, preuzmite kontrolu i ponovno slobodno uživajte u suncu uz Anthelios Sun Intolerance SPF 50+. Ova inovativna krema sprečava reakcije kože uzrokovane UV zrakama, ograničava osjećaj neugode te smanjuje crvenilo uzrokovano suncem.

Anthelios SunIntolerance SPF50+

Anthelios_Intolerance_SPF50+

Za sve osobe sklone hiperpigmentaciji, Anthelios Pigmentation SPF 50+ idealan je proizvod. Istraživanje je pokazalo kako ovaj proizvod učinkovito smanjuje razvoj pigmentacije dok istovremeno ujednačuje ten već od prve primjene.

Anthelios Pigmentation SPF50+

Anthelios_Pigmentation_SPF50+

Kako bi podigli svijest o odgovornom ponašanju na suncu, La Roche- Posay donosi još jednu inovaciju- UV Patch. Riječ je o nosivoj naljepnici povezanoj s aplikacijom koja prati izlaganje na suncu i djeluje poput vodiča za odgovorno ponašanje. Želeći ovu odgovornost osvijestiti i među najmlađima, tim La Roche- Posaya osmislio je i aplikaciju za djecu kako bi sigurno ponašanje na suncu postalo dio njihove edukacije.

Za kraj, želimo naglasiti kako iz tima La Roche- Posay posebnu pažnju posvećuju brizi za okoliš testirajući utjecaj sastojaka svojih zaštitnih krema na oceane, što je vrijedno pohvale.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.