Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 6
Sutra: 13° 13° 6
16. prosinca 2019.
Dirljiva i tragikomična priča

Predstava 'Brodolomke' u četvrtak u Gervaisu

Predstava je autorski projekt prema ideji i predlošku Ane Maras Harmander, a režiju potpisuje Krešimir Dolenčić
Predstava je autorski projekt prema ideji i predlošku Ane Maras Harmander, a režiju potpisuje Krešimir Dolenčić
Autor:
Objavljeno: 16. travanj 2019. u 18:41 2019-04-16T18:41:02+02:00

Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale

Kazališna predstava „Brodolomke“ u izvedbi Kazališta Moruzgva i Ludens teatra iz Zagreba će se održati u četvrtak, 18. travnja 2019. s početkom u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji.

 

Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali?
To naše žene rade.

One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost, jednostavnost i kompleksnost svakog ponaosob, najbolji su primjeri vrhunske izvedbene umjetnosti, u koju se gledatelj jednostavno mora zaljubiti.

 

Predstava je autorski projekt prema ideji i predlošku Ane Maras Harmander, a režiju potpisuje Krešimir Dolenčić. U predstavi glume, plešu i pjevaju Daria Lorenci Flatz/Ana Maras Harmander, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić/Ana Maras Harmander, Anita Matić Delić i Luka Petrušić/Sven Šestak.

 

Cijena ulaznice u parteru iznosi 80,00 kn, a za mjesta na balkonu 60,00 kuna. Popust za studente i umirovljenike iznosi 20 kuna na redovnu cijenu ulaznice, a moguće ga je ostvariti na blagajnama Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb; radnim danom od 8 do 16h) i u Centru Gervais (Nikole Tesle 5; sat vremena prije predstave). 

Osim u Opatiji, ulaznice možete kupiti i u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.