Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
18. siječnja 2020.
HAK

Zbog jake bure, od Kikovice do Delnica mogu samo automobili

Zbog jake bure, od Kikovice do Delnica mogu samo automobili
Zbog jake bure, od Kikovice do Delnica mogu samo automobili
Autor:
Objavljeno: 3. rujan 2019. u 7:22 2019-09-03T07:22:55+02:00

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3.

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga, Krčkom mostu, autocesti A7 čvor Draga-čvor Šmrika i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila). Između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Za sve skupine vozila otvoreni su: autocesta A1, gdje se zbog jakog vjetra na dijelu između vijadukta Božići i tunela Bristovac vozi uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat, državna cesta Karlovac-Sinj-Split te Paški most.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac dogodila se prometna nesreća ?između čvorova Rugvica i Otok Svibovski u smjeru Bregane. ?

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog povremeno jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku. Mogući su odroni, upozorio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.