Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
24. siječnja 2020.
Fatalna ljubav

Emily je znala oduvijek da je Sebastian onaj pravi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Autor:
Objavljeno: 11. rujan 2019. u 20:31 2019-09-11T20:31:05+02:00

Emily i Sebastian stigli su na premijeru filma ''Uncut Games'' na Filmskom festivalu u Torontu, gdje su se  ponosno šepurili u ljubavnom zagrljaju dok su fotografi škljocali oko njih na crvenom tepihu

Ljubavni par za kojeg se prognoziralo kako je sklopljen na brzinu i kako neće dugo potrajati opovrgnuo je sva naklapanja. Naime, jedna od najtraženijih manekenki  Emily Ratajkowski i producent Sebastian Bear-McClard zaljubljeniji su nego li ikad.

Emily i Sebastian stigli su na premijeru filma ''Uncut Games'' na Filmskom festivalu u Torontu, gdje su se  ponosno šepurili u ljubavnom zagrljaju dok su fotografi škljocali oko njih na crvenom tepihu.

Prelijepa Emily plijenila je pažnju u dekoltiranoj crnoj haljini, a Sebastian je nježno grlio svoju suprugu.

Fatalna ljubavna priča ovog para započela je davno, još dok je Emily bila u vezi s Jeffom Magidom s kojim je bila četiri godine u vezi.

Emily nije dugo trebalo da odluči se zauvijek obećati Sebastianu, pa je par već nakon tri mjeseca uplovio u bračnu luku.

Lijepa manekenka u jednom je intervjuu izjavila kako je oduvijek znala da je Sebastian onaj pravi, pa je vjenčanje bilo pitanje trenutka.

jhse

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.