Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 24° 4
Sutra: 24° 24° 4
23. kolovoza 2019.
Ispis članka: Stotinu puta nastupio je za Brazil, dao 28 golova, a sad je osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja - Novi List

NoviList.hr

Stotinu puta nastupio je za Brazil, dao 28 golova, a sad je osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja

Od zvijezda do trnja

23. studeni 2017 22:48

Napisao: HINA

Osuđeni su jer su u jednom milanskom noćnom klubu silovali 22-godišnju djevojku. Presuda je nepravomoćna. Ovo nije prvi put da brazilski napadač ima problema sa zakonom. 

foto: Reuters

RIM – Bivši brazilski nogometni reprezentativac Robinho (33) osuđen je na sudu u Milanu na devet godina zatvora zbog sudjelovanja u grupnom silovanju 22-godišnje Albanke.

Sve se dogodilo još 2013. godine dok je Robinho igrao za Milan, a osim njega na zatvorske kazne osuđena su još petorica muškaraca.

Robinho i njegovi prijatelji su osuđeni jer su u jednom milanskom noćnom klubu silovali 22-godišnju djevojku. Presuda je nepravomoćna i Robinho, koji se trenutačno nalazi u domovini, ima pravo žalbe.

Ovo nije prvi put da brazilski napadač ima problema sa zakonom. U vrijeme dok je igrao u Manchester Cityju završio je na policijskom ispitivanju nakon što ga je 19-godišnja studentica prijavila za spolno uznemiravanje.

Robinho trenutačno igra za Atletico Mineiro, a nosio je dres Milana, Manchester Cityja, Santosa, Real Madrida i kineskog Guangzhou Evergrandea.

Za reprezentaciju Brazila upisao je 100 nastupa i postigao 28 golova.