Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 4
Sutra: 12° 12° 4
17. siječnja 2020.
Ispis članka: Kvržić prije dvoboja s Interom: 'Napravit ćemo ono što najbolje radimo. Izaći na teren i - pobijediti' - Novi List

NoviList.hr

Kvržić prije dvoboja s Interom: 'Napravit ćemo ono što najbolje radimo. Izaći na teren i - pobijediti'

Optimizam

13. travanj 2019 07:26

Napisao: Denis Frančišković

Kvržić prije dvoboja s Interom: 'Napravit ćemo ono što najbolje radimo. Izaći na teren i - pobijediti'

Zoran Kvržić jedan je od najzahvalnijih igrača Rijeke. Na desnoj strani momčadi podjednako dobro igra na poziciji krila i desnog bočnog.

– Meni je svejedno! Može i krilo i desni bok! – jasan je Kvrža koji dobro zatvara prilaze golu, a često i projuri desnom stranom, ubaci, asistira... Dobro se nadopunjuje s Robertom Murićem.

– Što očekivati? Čeka nas težak susret, no mislim da je uz maksimalni pristup i na našem travnjaku kvaliteta na našoj strani. Vjerujem da tri boda ostaju u Rijeci. Kao prvo, ne smijemo podcijeniti goste, ako budemo pravi, uz naše navijače tri boda ostaju u Rijeci – kaže Kvržić koji nakon ozljede Alexandera Gorgona preuzima kapetansku vrpcu. Koliko god je to čast za svakog igrača, osjeća li u svemu neki pristisak? Makar i onaj pozitivan...

– Idemo utakmicu po utakmicu. Dat ćemo sve od sebe, a prevelikog pritiska nema. Napravit ćemo ono što najbolje radimo, izaći na teren i pobijediti – znakovito zaključuje Kvržić.