Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
15. prosinca 2019.
Ispis članka: Jedna od najuspješnijih sudionica HRT-ovih kvizova otvorila polumilijunsko pitanje u Šifri - Novi List

NoviList.hr

Jedna od najuspješnijih sudionica HRT-ovih kvizova otvorila polumilijunsko pitanje u Šifri

Ide joj u znanju

19. studeni 2017 22:25

Napisao: P. N.

Jedna od najuspješnijih sudionica HRT-ovih kvizova otvorila polumilijunsko pitanje u Šifri

U petnaestom ovosezonskom izdanju HRT-ova kviza Šifra, prikazanome večeras na Prvome programu Hrvatske televizije psihologinja Miljenka Ivec iz Novoga Marofa uspjela je ponoviti nedavni pothvat studenta Tvrtka Pleića iz Donjega Miholjca i otvoriti pitanje za pola milijuna kuna.

U razmjerno kratku vremenu uspjela je, uz malo sreće, ponuditi točne odgovore na svih petnaest postavljenih pitanja i doći do polumilijunskoga zadatka. Odustala je na vrijeme i kući odnijela 125 tisuća kuna.

Natjecateljicu Miljenku Ivec šire gledateljstvo pamti i po uspješnim nastupima u popularnim HRT-ovim kvizovima Najslabija karika i 1 protiv 100. Već je u kvizu 1 protiv 100 uspjela osvojiti više od 200 tisuća kuna i time se svrstati među najuspješnije sudionike kvizova na Hrvatskoj radioteleviziji.

Posljednja su tri tjedna izrazito plodonosna za natjecatelje koji sudjeluju u HRT-ovim kvizovima. Uz prije spomenutoga Tvrtka Pleića i njegov nedavni uspjeh u HRT-ovu kvizu Šifra, podsjetimo i na pravi mali podvig u nastavku HRT-ova kviza Potjera koji su gledatelji mogli pogledati u četvrtak 16. studenoga, kad je tročlana momčad predvođena sjajnim Fabijanom Čorkom, studentom Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, uspjela pobjeći lovcu i kući odnijeti zasluženih 240 tisuća kuna.

„Svi ovi uspjesi naših natjecatelja pokazatelj su budućim natjecateljima da s pravim igračkim stavom, uz malu dozu sreće, ništa nije nemoguće. Stoga pozivam sve zainteresirane da se s pozicija u foteljama ispred malih ekrana prebace na natjecateljska mjesta u studiju i provjere svoje znanje na terenu”, poručio je urednik HRT-ovih kvizova Šifra i Potjera Igor Grković.

Snimku večerašnje emisije moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.