Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 4
Sutra: 10° 10° 4
26. siječnja 2020.
Ispis članka: Pjevačica uputila dirljivu rođendansku čestitku sestri Sunčici: 'Ti si mi najljepši dar u životu' - Novi List

NoviList.hr

Pjevačica uputila dirljivu rođendansku čestitku sestri Sunčici: 'Ti si mi najljepši dar u životu'

Nina Badrić

29. rujan 2019 09:18

Napisao: P. N.

Foto: Instagram

Pjevačica Nina Bardrić svojoj je mlađoj sesetri Sunčici uputila rođendansku čestitku i preko svojeg Instagram profila gdje je objavila jednu davnu zajedničku fotografiju.

Nina je Sunčici izrekla pregršt lijepih riječi i želja. Sunčica koja je na početku Ninine pjevačke karijere bila i njezina menadžerica, danas živi u Indiji sa svojim sinom Marcom.

Unatoč udaljenosti Nina i Sunčica su vrlo povezane, pa se redovito posjećuju.

rji

U emotivnoj čestitci Nina je uputila lijepe riječi i poruke, svojoj sestri te zahvalila Bogu što joj je darovao Sunčicu za sestru, a također ju nazvala svojom ljubavi i najboljim prijateljem:

– Ti si najljepši dar koji sam dobila u životu. Oduvijek i zauvijek skupa. Ti si moj najbolji prijatelj. Ti me voliš bez razloga. Ja sam tvoja snaga. Ti si moja snaga. Utjeha. Radost. Život. Sreća. Ti si moje sve. Ti. Ja. Mi Sretan ti rođendan ljubavi moja – napisala je u objavi.

Lijepoj čestitci pridružili su se i brojni Ninini sljedbenici. Osim Sunčice Nina ima i stariju sestru Dijanu s kojom je također povezana.