Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
28. siječnja 2020.
Ispis članka: Pjevačica spojila ugodno s korisnim: U New Yorku snimila spot za pjesmu 'Losha' - Novi List

NoviList.hr

Pjevačica spojila ugodno s korisnim: U New Yorku snimila spot za pjesmu 'Losha'

Severina

1. svibanj 2019 13:34

Napisao: P. N.

Autor spota je Rale Ratkovic, a spot snimljen na ulicama New Yorka, čije najavne fotografije potpisuje Marijana Marinović bit će objavljen sutra točno u podne na Severininom YouTube kanalu te Facebook stranici

Foto: Instagram

Severina šeće po New Yorku i spaja ugodno s korisnim. Osim što je otišla na premijeru serije "Igre prijestolja" te se družila i fotografirala s glavnim glumcima serije, Seve je Veliku Jabuku odabrala i za mjesto snimanja spota za njenu novu pjesmu "Losha" . To je ujedno i 14. spot s jednog od njenih najprodavanijih albuma "Halo".

Autor spota je Rale Ratkovic, a spot snimljen na ulicama New Yorka, čije najavne fotografije potpisuje Marijana Marinović bit će objavljen sutra točno u podne na Severininom YouTube kanalu te Facebook stranici.

Severina za svog boravka u New Yorku nije propustila učiniti sve što se u ovom gradu mora učiniti, pa je prošetala ulicama u dizajnerskoj odjeći, a u potpisu uz fotografiju nije propustila spomenuti i popularnu seriju »Sex i grad«.

S kojom od djevojaka se Severina najviše poistovjetila, ne zna se, ali možda bi njenoj nezaustavljivoj naravi joj najbolje pristajao peti profil »neukroćene«.

rzz

Sa supugom Igorom također nije propustila slikati se pored mozaika Imagine u čast Johna Lennona i njegove legendarne pjesme o ljubavi.

Pjevačica je najavila i potpisivanje albuma 9. svibnja u Bogovićevoj ulici kao i službenu promociju albuma koja će se održati 16. svibnja u zagrebačkom klubu "Opera".