Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 4n
Sutra: 15° 15° 4n
19. listopada 2019.
Ispis članka: Kakva transformacija: Katy Perry oduševila novom frizurom - Novi List

NoviList.hr

Kakva transformacija: Katy Perry oduševila novom frizurom

Čaroija

24. travanj 2019 14:44

Napisao: P. N.

Uzimajući u obzir da je prošlog tjedna viđena s ultra kratkom frizurom, može se pretpostaviti da su plavi uvojci perika, osim ako Katy nema tajnu za rast kose preko noći

Izvor: Instagram

Katy Perry je napravila veliku transformaciju. Zamijenila je svoju uobičajenu ´pixie´ frizuru s medenim valovima.

Fotografirala se s Chrisom Appletonom, koji je zaslužan za frizure Ariane Grande i Kim Kardashian, pa se čini se da je on odgovoran za ovu čaroliju.

Uzimajući u obzir da je prošlog tjedna viđena s ultra kratkom frizurom, može se pretpostaviti da su plavi uvojci perika, osim ako Katy nema tajnu za rast kose preko noći.

U nastupu na The Ellen DeGeneres Showu 2017. godine, rekla je da joj je bojenje kose u plavu boju uzrokovalo ispadanje kose, prenosi Cosmopolitan.

"Ne znam jesi li ikada obojila kosu plavom, previše plavom. Ponekad vam kosa ispadne kada budete previše plavokosi, pa ... to je način na koji sam ja to odradila", komentirala je svoju pixie frizuru.

Šalila se da je otišla do svog stilista samo s jednim ciljem — Ellen. "Neki dan sam došla kod frizera i rekla sam ˝Želim Ellen˝. I dobila sam ju!˝, kazala je.

Rekla je da misli da to pomaže ljudima da se usredotoče na njezino lice, što bi moglo objasniti zašto ju je tako dugo zadržala.