Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1n
Sutra: 7° 7° 1n
29. siječnja 2020.
Ispis članka: Dwayne Johnson otkrio koja je uloga trebala pripasti Keanuu Reevesu u spinoffu Hobbs&Shaw - Novi List

NoviList.hr

Dwayne Johnson otkrio koja je uloga trebala pripasti Keanuu Reevesu u spinoffu Hobbs&Shaw

Nije uspjelo

9. kolovoz 2019 16:09

Napisao: P. N.

Glas Eteonova misterioznog direktora obrađen je u "Hobbs & Shaw", a gledatelji nagađaju o njegovom pravom identitetu otkako je film završio u kinima

Foto: Reuters

Dwayne Johnson otkrio je kakva bi uloga Keanu Reevesa bila u filmu "Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw" i zašto nije funkcioniralo.

Prvi "Brzi i žestoki" spinoff "Hobbs & Shaw" prati Hobbsa i Shawa koji su prisiljeni udružiti se i spasiti svijet. Tandem se bori protiv bivšeg MI6 agenta Brixtona Lorea (Idris Elba), koji radi za tehno-terorističku organizaciju poznatu kao Eteon.

Glas Eteonova misterioznog direktora obrađen je u "Hobbs & Shaw", a gledatelji nagađaju o njegovom pravom identitetu otkako je film završio u kinima, prenosi Insider.

Johnson je potvrdio da je Reeves prvobitno trebao glumiti Eteonovog direktora, ali stvari nisu uspjele.

"I ono što smo također na kraju napravili bilo je da smo zlobni glas ostavili bez lica. Dakle, već neko vrijeme mislim da ste vi čuli glasine da će to biti prerušeni John Wick. Izvorno je Keanu bio cilj. Razgovarali smo i jednostavno se nije kreativno osjećao. On i ja smo razgovarali i u potpunosti sam to shvatio. Sada to ostavljamo otvoreno za budućnost", kazao je Johnson.