Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
12. prosinca 2019.
Ispis članka: U ulici Kačjak od 2. srpnja se polaže energetski kabel, ovo su obilazni pravci - Novi List

NoviList.hr

U ulici Kačjak od 2. srpnja se polaže energetski kabel, ovo su obilazni pravci

Radovi do kraja godine

28. lipanj 2019 19:49

Napisao: Helena Fogas

Foto Silvano Ježina

RIJEKA - Tvrtka Valard Zagreb/Valard Construction LP - dio grupacije Quanta Services započinje s realizacijom projekta "Izgradnja kabelske veze 110KV TS SUŠAK – TS TURNIĆ, Dionica - TS Sušak – čvor Orehovica, priopćeno je iz ovog poduzeća.

Investitor gradnje je Hrvatski operator prijenosnog sustava (HOPS), a radovi će početi u večernjim satima, u utorak 2. srpnja.

Radit će se na polaganju energetskog kabela u sjeverni kolnik ulice Kačjak, a prilikom izvođenja radova promet će se voditi jednosmjerno ulicom Kačjak u smjeru Vežice.

Spoj zaobilaznice na ulicu Kačjak ostaje u punoj funkciji. Obilazak koji mijenja ukinuti smjer za Zagreb i Pulu upućuje se na novoizgrađenom kružnom raskrižju ulicom Zdravka Kučića prema čvoru Vežica preko raskrižja sa ulicom Brdo, čvoru Draga i dalje prema čvoru Orehovica.

Smjer prema Čavlima, Grobniku uputiti će se u grad ulicom Tome Strižića, Kumičićevom, Strossmayerovom te Franje Račkog na raskrižje kod Kaline.

Valard Zagreb građane moli za razumijevanje i strpljenje do završetka radova koji bi trebali potrajati do kraja 2019. godine.