Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
11. prosinca 2019.
Ispis članka: MILANOVIĆ SE VRAĆA Je li bivši premijer dobar izbor za predsjednika ili je ljevica trebala naći novo ime? - Novi List

NoviList.hr

MILANOVIĆ SE VRAĆA Je li bivši premijer dobar izbor za predsjednika ili je ljevica trebala naći novo ime?

Uskoro odluka

17. lipanj 2019 12:31

Napisao: P. N.

Zoran Milanović definitivno nije tip koji ostavlja ravnodušnim, čak i oni koji ga ne vole ipak mu priznaju snažnu političku personu.

Zoran Milanović, Foto: Novi list

Zoran Milanović sve je bliže povratku u hrvatsku politiku.

Kako piše današnji Večernji list, bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović do kraja bi ovog tjedna mogao i službeno objaviti kandidaturu za predsjednika države.

Navodno su ankete koje je napravio SDP pokazale da Milanović apsolutno najbolje kotira među osam ponuđenih kandidata.

Jutarnji list je pak razgovarao s nekolicinom Milanovićevih bivših najbližih suradnika, koji su u vrijeme njegove Vlade obnašali vodeće funkcije u državi, a s kojima se na ovaj ili onaj način razišao. Neki od njih ostali su pri svom kritičnom stavu, drugi, donedavni žestoki kritičari ipak su se odlučili na šutnju.

'Dijeli ljude, težak je, voli samo poslušne i nije od velikog posla', samo su neki od komentara na bivšeg premijera.

 Zoran Milanović definitivno nije tip koji ostavlja ravnodušnim, čak i oni koji ga ne vole ipak mu priznaju snažnu političku personu. 

U anketi vas pitamo što vi mislite, je li Zoran Milanović dobar kandidat za predsjednika Republike ili bi bilo bolje da je lijeva opcija pronašla neko novo ime?