Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 0° 1
Sutra: 0° 0° 1
21. siječnja 2020.
Ispis članka: Pobjegao tristotinjak kilometara od Rijeke: Uhvaćen muškarac koji je na Božić u centru pucao iz pištolja - Novi List

NoviList.hr

Pobjegao tristotinjak kilometara od Rijeke: Uhvaćen muškarac koji je na Božić u centru pucao iz pištolja

Masovna tučnjava

30. prosinac 2018 11:46

Napisao: P. N.

Nakon događaja koji je šokirao Riječane, 27-godišnjak je pobjegao i bio nedostupan policiji sve do jučer poslijepodne kad je uhićen na području Štrigova u Međimurju. Nakon što su ga uhitili tamošnji policajci, prebačen je u Rijeku

Foto Roni Brmalj

Riječka policija uhitila je nakon nekoliko dana bijega muškarca kojeg se sumnjiči da je u prvim minutama Božića pucao ispred kafića u samom centru Rijeke. Radi se 27-godišnjem hrvatskom državljaninu kojeg se tereti za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

- Sumnjiči se da je u utorak, 25. prosinca poslije pola noći, sudjelovao u tjelesnom sukobu s više osoba, odnosno, remećenju javnog reda i mira ispred ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke u ulici Rivi gdje je bilo prisutno više desetaka gostiju. Pritom je pucao iz vatrenog oružja čime je počinio  U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, kažu u PU primorsko - goranskoj.

Nakon događaja koji je šokirao Riječane, 27-godišnjak je pobjegao i bio nedostupan policiji sve do jučer poslijepodne kad je uhićen na području Štrigova u Međimurju. Nakon što su ga uhitili tamošnji policajci, prebačen je u Rijeku. 

Prijavljen je i za počinjenje prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira, a  kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.