Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 21° 1n
Sutra: 21° 21° 1n
16. rujna 2019.
Ispis članka: PIJANI RIJEČKI VOZAČ Ima sedam pravomoćnih presuda, zabranu vožnje do travnja 2021., ali vozi pijan kao majka - Novi List

NoviList.hr

PIJANI RIJEČKI VOZAČ Ima sedam pravomoćnih presuda, zabranu vožnje do travnja 2021., ali vozi pijan kao majka

Nepopravljiv

24. lipanj 2019 17:43

Napisao: P. N.

Nakon zadržavanja u policiji 35-godišnjak je doveden na mjerodavni općinski sud, gdje mu je izrečena kazna zatvora i zaštitna mjera obaveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu, objavila je Primorsko-goranska policija

snimio Sergej Drechsler

Riječka prometna policija zaustavila je u subotu oko 18.50 sati, u Marinićima na području Viškova, 35-godišnjeg muškarca koji je automobilom - Citroenom riječkih registracijskih oznaka - upravljao u vidno alkoholiziranom stanju. Izmjerena mu je koncentracija alkohola od 3,10 g/kg.

Policija je, također, ustanovila da čovjek ima važeću zabranu upravljanja vozilom B kategorije do travnja 2021. godine.

- Zbog opasnosti da će nastaviti ugrožavati sigurnost prometa na cestama 35-godišnjak je priveden u službene prostorije I. policijske postaje Rijeka do prestanka djelovanja alkohola i daljnjeg postupanja policije. Nakon zadržavanja u policiji 35-godišnjak je doveden na mjerodavni općinski sud, gdje mu je izrečena kazna zatvora i zaštitna mjera obaveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu, objavila je Primorsko-goranska policija o slučaju alkoholiziranog vozača.

Policija naglašava da je ovaj 35-godišnjak "od ranije evidentiran kao višestruki počinitelj prometnih prekršaja, za što mu je dosad izrečeno sedam pravomoćnih presuda".