Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
19. listopada 2019.
Ispis članka: Kod Rijeke se zabio u drugi auto i pobjegao s mjesta nesreće. Brzo je pronađen preko - Facebooka - Novi List

NoviList.hr

Kod Rijeke se zabio u drugi auto i pobjegao s mjesta nesreće. Brzo je pronađen preko - Facebooka

Nije daleko došao

26. svibanj 2019 08:13

Napisao: P. N.

Foto Facebook / Problemi u prometu - Rijeka i okolica

Društvene mreže ponekad zaista mogu biti korisne, a sinoć su poslužile otkrivanju počinitelja prometne nesreće kod Rijeke, koji je pobjegao s mjesta događaja.

Zaslužni su za to članovi zatvorene Facebook grupe "Problemi u prometu - Rijeka i okolica", na kojoj je oko 23 sata objavljena sljedeća obavijest.

- Djevojku i sestru mi je razvalio (pred nekih sat vremena) neki auto (update: Golf 3 tamno plavi po retrovizoru koji mu je ostao i bijelo je špric kit koji je pustio na našim vratima) na cesti od Kraljevice prema Križišću i pobjegao (viđen na Hreljinu ne zna se tablica). Na tom autu mora biti isto velike štete pa ako znate nešto molim vas pomozite! One su žive i zdrave, malo natučene, napisao je F. F.

Screenshot Facebook

Brojni članovi grupe brzo su se uključili u akciju i podijelili obavijest, da bi malo iza ponoći automobil kojim je neodgovorni vozač skrivio nesreću bio pronađen. Radi se o tamno plavom "golfu", koji je nakon nesreće toliko razbijen da je nejasno kako je uopće uspio pobjeći s mjesta udesa.

Screenshot Facebook

- Slučaj je u policijskoj obradi. Evo... Prometne se događaju, ali tužno je da se dogodi ovako, da netko ne može preuzeti odgovornost. Ovo je primjer kako ova i ovakve grupe mogu pomoći pri poronalasku pravde. Hvala još jednom, napisao je nakon svega F. F.