Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4n
Sutra: 7° 7° 4n
18. siječnja 2020.
Ispis članka: KAOS U ZAGREBU Nakon huliganskog sukoba 25 privedenih, pogledajte video snimljen iz kafića - Novi List

NoviList.hr

KAOS U ZAGREBU Nakon huliganskog sukoba 25 privedenih, pogledajte video snimljen iz kafića

Tučnjava Torcide i BBB

15. travanj 2019 06:53

Napisao: P. N.

Screenshot YouTube

Dvadeset i pet privedenih - od čega 20 pripadnika Torcide i pet pripadnika Bad Blue Boysa - te jedan hospitalizirani zbog teže ozljede glave, rezime je jučerašnjeg kaosa na Trešnjevci.

Tamo su se malo iza 15 sati sukobile dvije huliganske skupine i pritom u potpunosti demolirale kafić u kojem se sve odigravalo.

Iako su prve informacije jučer govorile da se radilo o napadu BBB-a na pripadnike Torcide, situacija je zapravo bila obrnuta. Četiri kombija s navijačima Hajduka uspjelo je zaobići policijske kontrole i upasti neopaženo u Zagreb, te se dokopati Trešnjevke, gdje se u lokalnom kafiću prije utakmice Futsal Dinama okupilo 10-ak pripadnika BBB-a.

Uslijedio je žestoki napad koji se većim dijelom odigravao na terasi kafića - letjele su stolice, pepeljare, boce, pa čak i bicikli, pucala su stakla.

Policija je vrlo došla na mjesto tučnjave i privela većinu vinovnika. Društvenim mrežama kruži više snimki tučnjave, a očekuje se da bi danas policija trebala i službeno izvijestiti o rezultatima istrage.