Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
14. prosinca 2019.
Ispis članka: GDJE JE ZAPELO? Simon Sluga još uvijek nije postao igrač Lutona iako su klubovi odavno sve dogovorili - Novi List

NoviList.hr

GDJE JE ZAPELO? Simon Sluga još uvijek nije postao igrač Lutona iako su klubovi odavno sve dogovorili

Nešto ne štima

18. srpanj 2019 21:44

Napisao: Portal Novilist.hr

Vratar Rijeke trebao bi zarađivati otprilike 50 posto više nego na Rujevici (tristotinjak tisuća eura), ali ne toliko više da bi mogao bezbrižno potpisati ugovor od kojega će živjeti idućih godina.

Simon Sluga/Foto REUTERS

RIJEKA Simon Sluga još uvijek nije postao novi vratar engleskog drugoligaša Luton Towna iako već puna dva dana boravi u Engleskoj na liječničkom pregledu i završnim dogovorima oko ugovora što se činilo formalnošću posebno nakon što je procurila informacija da su klubovi dogovorili modalitete isplate odštete od 1,5 do 1,7 milijuna eura ovisno o izvoru. Budući da je Sluga oduvijek bio primjer sportaša koji je vrlo rijetko imao problema s ozljedama ne treba sumnjati u to da li je prošao liječnički pregled. Budući da su klubovi sve dogovorili preostaje jedino sumnjati u dogovor Sluge i njegova novoga poslodavca.

Luton Town definitivno nije klub visoke platežne moći, uostalom Slugin transfer je rekorda u povijesti kluba. Vratar Rijeke trebao bi zarađivati otprilike 50 posto više nego na Rujevici (tristotinjak tisuća eura), ali ne toliko više da bi mogao bezbrižno potpisati ugovor od kojega će živjeti idućih godina. Dok ne stigne službena potvrda s Rujevice ili s "otoka" predstoji samo nagađati gdje je zapeo posao koji se u jednom trenutku činio kao čista formalnost.