Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
8. prosinca 2019.
Ispis članka: Vraća nam se omiljena serija "Dadilja": Mogla bi ju utjeloviti bivša striptizeta - Novi List

NoviList.hr

Vraća nam se omiljena serija "Dadilja": Mogla bi ju utjeloviti bivša striptizeta

Cardi B

22. rujan 2019 10:13

Napisao: P. N.

Zvijezda originalne serije, Fran Drescher, pričala je o novim idejama za popularni sitcom.

FOTO/Fran Drescher, Instagram

Reboot popularnog sitcoma iz 90-ih, "Dadilja", prema pisanju The Fadera, moglo bi obilježiti pojavljivanje bivše striptizete, a sada reperice, Cardi B. Zvijezda originalne serije, Fran Drescher, pričala je za ET o "pomlađivanju serije", dodavši da se nedavno sastala sa timom reperice kako bi provjerila je li Cardi B zainteresirana za ulogu.

"Mislim da je ona odlična i bila bi moj top izbor ako je dovoljno disciplinirana da svaki tjedan odradi emisiju. Može biti naporno, ali ona sada ima bebu i ovo bi mogao biti vrlo udoban i lijep način da radi, da se vidi i da nastavi s mini koncertima kada ne traju snimanja", kazala je Drescher.

Glumica nije otkrila radnju serije, ali kaže da bi Cardi bila idealan odabir za njezin bivši lik, Fran Fine, dok bi onda glumila njezinu mamu. "Mogla bih glumiti Sylviju, mamu. A John Leguizamo bi mogao glumiti Franinog tatu Mortyja. Tako da, vidjet ćemo. Postoje mnoge mogućnosti za napraviti nešto fantastično sa serijom i mogli bi je uvesti u dvadeset i prvo stoljeće", kaže Drescher, a prenosi The Fader

Iako je danas mega-popularna glazbenica, Cardi B (26) je imala težak početak. Punim imenom Belcalis Marlenis Almánzar, priznala je da je sa šesnaest godina bila članica bande "Bloods", a sa devetnaest je postala striptizeta. U mnogim je intervjuima rekla da ju je bavljenje tim poslom spasilo od neimaštine, ali i omogućilo da se vrati natrag u školu. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ight imma head out .

Objavu dijeli Iamcardib (@iamcardib)