Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1n
Sutra: 11° 11° 1n
21. rujna 2019.
Ispis članka: Izdavačka akademija: Prijavi svoju kratku priču - Novi List

NoviList.hr

Izdavačka akademija: Prijavi svoju kratku priču

Traži se najboljih deset

28. srpanj 2011 18:03

Najboljih deset naći će mjesto u zbirkama kratkih priča koje će objaviti izdavačka kuća Jesenski i Turk, a prethodno će ih za tisak pripremiti polaznici Izdavačke akademije pod vodstvom naših stručnih mentora

Izdavačka akademija: Prijavi svoju kratku priču

Izdavačka akademija pobudila je veliki interes među mladima i nezaposlenima. Zaprimljen je velik broj prijava kandidata za program besplatne edukacije koji su sada u procesu testiranja i selekcije.

Kroz natječaj za kratku priču koji je otvoren još 15-tak dana svakim danom primamo i sve više kratkih priča!

Najboljih deset naći će mjesto u zbirkama kratkih priča koje će objaviti izdavačka kuća Jesenski i Turk, a prethodno će ih za tisak pripremiti polaznici Izdavačke akademije pod vodstvom naših stručnih mentora. 

Natječaj je otvoren do 15. kolovoza 2011., sudjelovati mogu svi državljani Republike Hrvatske (bez obzira na dob ili status pisca) tako što će nam poslati neobjavljene priče na temu "Susjedi", dužine od 7 do 10 kartica (12 600 do 18 000 znakova s razmacima).

Priče se zaprimaju putem službene web stranice Izdavačke akademije, www.izdavacka-akademija.org, gdje možete saznati više o uvjetima natječaja, ali i samom projektu.