Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 3n
Sutra: 2° 2° 3n
22. siječnja 2020.
Jel` tko traži torbu?

Totalna komedija: Ako je netko izgubio torbu s pozamašnom kolekcijom vibratora, evo - pronađena je

FOTO/Facebook
FOTO/Facebook
Autor:
Objavljeno: 16. listopad 2019. u 7:52 2019-10-16T07:52:30+02:00

Kolekcija sadrži najmanje deset igračaka, od dilda do "rabbit" vibratora. 

Smiješno kako i zvuči, netko je ovih dana šetao ulicama Somerseta noseći poveću kartonsku vrećicu prepunu dilda. Iz nepoznatog razloga, torba se otvorila, a ulica je postala prepuna seksualnih igračaka.

Vlasnik torbe je nestao u vidu magle, ostavljajući sadržaj razbacan po ulici. 

LADBIble piše da je ova kolekcija ljubičastih i ružičastih seksi igračaka ostala razbacana blizu šahte. Kolekcija sadrži najmanje deset igračaka, od dilda do "rabbit" vibratora. Fotka razbacane kolekcije osvanula je u Facebook grupi "The Bridgewater Bullet", a osoba koja je objavila fotku, napisala je i točnu lokaciju. Mnogi su se ljudi angažirali ispod fotke, a nemali je broj korisnika "označavao" i svoje prijatelje u ovoj urnebesnoj situaciji.  "K vrapcu! Toliko su vibrirali da sam ih na putu doma ispustio", "Samo ih je nekoliko ostalo. Uzela sam dva roza, a ostalo je vaše", može se pročitati u duhovitim komentarima ispod fotke. 

FOTO/The Bridgewater Bullet Facebook

S druge strane u Leedsu, situacija je malo drugačija. Umjesto da leže razbacani po cesti, vibratore ovdje često pronalaze psi. Jedan od njih je i Lucas, razigrani devetogodišnji zlatni retriver. Šetao je s vlasnicom Julie Maher (52) kada je nestao u grmlju. Vratio se sa - vibratorom. 

Lucas je bio toliko oduševljen sa svojim otkrićem, da ga nije htio ispustiti iz usta. Julie nije imala izbora nego mu dozvoliti da igračku ponese kući. "Lucas i ja smo izašli u dnevnu šetnju, a on obično uvijek pronađe nešto u grmlju. Budu to teniske loptice ili nešto - imamo ogromnu kolekciju različitih loptica koje je skupio u šetnji. Ali, tog sam dana pričala na mobitel kada sam primijetila s čime se vratio iz grmlja. Kada sam shvatila o čemu se radi, počela sam se nekontrolirano smijati. Pokušala sam mu uzeti vibrator, ali jednostavno mi nije dao pa smo nastavili hodati" kaže Julie. 

Za Metro je tada ispričala i da joj je bilo neugodno te da je probala hodati što brže kući, da nitko ne bi vidio što Lucas nosi. "Na sreću, ne živimo toliko daleko - nikada nisam hodala tako brzo u svom životu. Lucas je zatim počeo žvakati vibrator, nakon što smo napokon stigli kući", kaže Julie koja dodaje i da je sretna jer nije "morala objašnjavati mužu zašto imaju vibrator na travnjaku". 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.