Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
23. siječnja 2020.
Karat Jewelry & Maja Matas

Chic kolekcija minimalističkog nakita koja će vas osvojiti na prvu

Foto: Karmen Pozmić
Foto: Karmen Pozmić
Autor:
Objavljeno: 28. studeni 2019. u 14:09 2019-11-28T14:09:00+01:00

Lansirana je nova 'NOW' kolekcija koja daje novu definiciju minimalizma

Tako tres French, tako šik, a u potpunosti hrvatsko. Na tržište je upravo lansirana 'NOW' kolekcija poznatog branda nakita Karat Jewelry, koji broji skoro sedamdesetogodišnju tradiciju vrijednu svake pažnje, i nagrađivane dizajnerice Maje Matas. Dizajnerska kolekcija imena NOW predstavlja komade nakita koji su naoko ‘obični’, ali zapravo toliko posebni i vrijedni. Baš i kao svakodnevnica u našim životima.

Ako zavirite u kampanju, kroz jako francuski svakodnevne fotografije, ''na prvu'' ćete uočiti prekrasni set jednostavnog tankog prstenja (3 komada u setu). Osim toga, linija uključuje dva modela iznimno cool i fashion prstenja koji se nose preko 2 prsta. Naušnice su toliko jednostavne, a opet toliko posebne da ćete zaključiti da još takve niste vidjeli.

001

02

03

Poruka jednostavne, a opet fascinatne kampanje jest osvještavanje života u momentu. ‘U ubrzanoj svakodnevnici često zaboravljamo vidjeti ljepotu u malim trenucima. Gotovo uvijek propuštamo "colateral beauty". Kolekcija NOW nastala je iz želje da se osjećamo dobro i blistavo u svakom trenutku. Neovisno koliko taj trenutak bio neglamurozan i krajnje operativan… NOW je naš unutarnji preokret. Koncept koji slavi življenje u momentu. NOW žena je znatiželjna, ambiciozna, ne traži idealan trenutak, ne čezne za onim što nema. Slavi ono što ima.’ - objašnjavaju Rene Krasnić Velicki i Maja Matas.

04

05

06

07

08

09

Kolekcija je dostupna na webshopu www.zlatarnicekarat.com, dok sve novitete ovog branda možete pratiti na Instagram profilu Karat Jewelry-ja.

Foto: Karmen Pozmić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.