Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 4
Sutra: 14° 14° 4
22. studenoga 2019.
Martinis Marchi ljetni party

foto/video SUSRET LUKSUZA, PERFORMANSI I DIZAJNA U šoltanskom dvorcu Martinis Marchi izložena tri impresivna BMW modela

snimio Ivica Tomić
snimio Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 3. kolovoz 2019. u 20:45 2019-08-03T20:45:00+02:00

Epitet BMW-ovog luksuznog razreda 'gdje uglađenost susreće ekskluzivnost, a luksuz susreće performanse' zasjao je uz dodatno izlaganje dva člana obitelji X koji su izvanrednim performansama i dizajnom također plijenili pažnju okupljenih gostiju.

Prvi vikend kolovoza u najpoznatijem šoltanskom dvorcu održan je već tradicionalni Martinis Marchi ljetni party – jedno od najekskluzivnijih događanja na Jadranu gdje se svake godine uspješno spajaju luksuz, dizajn i mediteranske ljepote. Brojni inozemni i domaći posjetitelji ove vrhunske destinacije uživali su u atmosferi disco groznice 70-ih, začinjenoj legendarnim ABBA hitovima, kulinarskim spektaklima i brojnim drugim eventima. 

S obzirom na to da ambijent ovog srednjodalmatinskog otoka savršeno odgovara karakteru luksuznih automobila, u uvali Maslinica i ove godine predstavljeni su prestižni BMW modeli. Naime, nakon što je tvrtki Tomić & Co. prošle godine među prvima u svijetu pripala čast upravo na Šolti održati premijeru modela BMW serije 8, dvorac Martinis Marchi dobio je globalnu pozornosti i ostao zapamćen kao jedna od prvih destinacija tog modela.

Ove godine prisutni su mogli uživati u modelu BMW serije 7, limuzini koja označava samouvjerenu pojavu, izuzetne performanse i maksimalnu udobnost. Kako se odlično uklapa u životni stil onih koji teže uspjehu te uz ljubav prema dizajnu zahtijevaju i vrhunsku kvalitetu izrade, izbor dvorca Martinis Marchi bio je pun pogodak.

Epitet BMW-ovog luksuznog razreda 'gdje uglađenost susreće ekskluzivnost, a luksuz susreće performanse' zasjao je uz dodatno izlaganje dva člana obitelji X koji su izvanrednim performansama i dizajnom također plijenili pažnju okupljenih gostiju.

IMG-5342

Među njima, zapanjujuće impresivan BMW X7 još jednom je pokazao da definira napredni pristup luksuzu BMW marke. Elegantna fuzija pojave i osobnosti zahvaljujući purističkom dizajnu i atletskom oblikovanju, unatoč svom veličanstvenom izgledu, daje dojam lakoće i agilnosti.

S druge strane izloženi BMW X5, kao utjelovljenje DNK BMW X obitelji, iznova je dokazao da određuje novi jezik X dizajna na robustan, jasan i precizan način.

IMG-5343

Sukladno ovogodišnjem nazivu događanja, Disco 70's night, gosti odjeveni u skladu s temom zabavljali su se u opuštenoj atmosferi do kasno u noć. Atmosfera 'Ludih 70-ih' pokazala se idealnom za opuštanje na Šolti, destinaciji koja je sa svojih sedam otočića samo 9 nautičkih milja udaljena od Splita čime jamči dostupnost i povezanost u brojnim smjerovima.

IMG-5344

Navedeno se itekako tiče i predstavljenih BMW modela jer upravo ih povezanost i korištenje vrhunskih tehnologija čini predvodnicima u novom smjeru dizajna i tehnološkim postignućima zbog čega su danas toliko traženi diljem svijeta.

IMG-5345

IMG-5346

IMG-5347

IMG-5348

IMG-5350

IMG-5351

IMG-5361

IMG-5352

IMG-5353

IMG-5354

IMG-5355

IMG-5360

IMG-5359

IMG-5357

IMG-5358

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.