Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
8. prosinca 2019.
Zapaljeni automobil

Trogodišnji dječak pronađen čak dvije tisuće kilometara od njegova doma. Nitko ne zna što se dogodilo

FOTO/Facebook, Buffalo Police Department
FOTO/Facebook, Buffalo Police Department
Autor:
Objavljeno: 19. rujan 2019. u 10:26 2019-09-19T10:26:43+02:00

Istoga dana kada je dječak pronađen, policija je pronašla i zapaljen automobil u šumskom predjelu grada Buffala.

Trogodišnji dječak pronađen je početkom ovoga tjedna u dvorištu jedne obiteljske kuće udaljene čak dvije tisuće kilometara od njegova doma u Orlandu na Floridi. Žena koja je pronašla malenog Noelvina ispred kuće u Buffalu kaže kako joj je dječak rekao da je auto njegovih roditelja ostao zapaljen na cesti, prenosi ABCNews.

Istoga dana kada je dječak pronađen, policija je pronašla i zapaljen automobil u šumskom predjelu grada Buffala, a u njemu su pronađeni i ljudski ostaci za koje se još mora utvrditi jesu li roditelji malenoga Noelvina.

- Identitet osoba iz zapaljenog auta nećemo znati još neko vrijeme zbog čega pokušavamo uspostaviti kontakt s osobama koje su ih zadnje vidjele, a osim roditelja dječaka, Nicole Merced Plaud i Miguela Valentin-Colona, s njima je na putovanju bio i Dhamyl Roman-Audiffred, obiteljski prijatelj, objavili su službenici Odjela za ubojstva policije Buffalo. Američki mediji također prenose kako se pregledavaju video materijali kako bi imali neke dokaze i stvorili vremenski tijek događaja.

Maleni dječak je u dobrome stanju te će se sada za njega pobrinuti djed i baka koji su izjavili kako nisu znali da se obitelj sprema na putovanje izvan grada, ali da to nije bilo neuobičajeno za njih.

- Zabrinuti smo, u velikom smo strahu i slomljenog srca. Ne znamo što se dogodilo, nemamo odgovore na pitanja, zabrinuto je izjavio Noelvinov djed Jorge Oquendo.

Policija je zamolila za pomoć i sve stanovnike Buffala i obližnjih mjesta kako bi im pomogli ukoliko su vidjeli nešto što bi moglo pomoći u istrazi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.