Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
20. siječnja 2020.
15 radionica

Okončano Razigrano ljeto u Domu mladih: Radionice pohađalo 130 školaraca

Foto Vedran Karuza
Foto Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 5. srpanj 2019. u 19:20 2019-07-05T19:20:19+02:00

Ovogodišnja novost "Razigranog ljeta" bio je kreativni laboratorij THE 3'R's LAB te THE 3R's LAB animiranog filma

RIJEKA - U Domu mladih u petak se pjevalo, glumilo, bicikliralo, modeliralo, printalo i prikazivalo još niz vještina kojima su ovogodišnji polaznici programa "Razigrano ljeto u Domu mladih" tijekom protekla tri tjedna ovladali, a bogatstvo svojih kreacija, umotvorina i radova prikazali su na završnoj prezentaciji radionica.

Od završetka nastavne godine do petka svakodnevno se održavalo 15 radionica koje je pohađalo 130 školaraca, a njih čak 60 odlučilo se kombinirati po dvije radionice. Sve ono što su naučili su i predstavili, a ovogodišnja novost "Razigranog ljeta" bio je kreativni laboratorij THE 3'R's LAB te THE 3R's LAB animiranog filma.

Riječ je o radionicama koje su za polaznike bile besplatne jer su organizirane u sklopu programa RInovatoRI te ih je financirao Odjel za poduzetništvo Grada Rijeke. Do petka se u Domu mladih besplatno i bicikliralo, a riječ je o provedenim pripremama za biciklistički ispit koji će biti održan u rujnu, a te je pripreme školaraca financirala Primorsko-goranska županija.

Novost ovogodišnjeg ljetnog programa bile su i Radio FM radionice, a iako je "Ljeto u Domu mladih" okončano ta ustanova i dalje nastavlja s organizacijom slobodnog vremena djece i mladih, jer ove su godine njihove radionice uvrštene i u program dječjeg festivala "Tobogan".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.