Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
20. siječnja 2020.
Smrdi nepodnošljivo

Krizni eko stožer pisao Plenkoviću: 'Ćorić vas sramoti lažima, zatvorite više tu Marišćinu'

Foto Krizni eko stožer Marišćina
Foto Krizni eko stožer Marišćina
Autor:
Objavljeno: 20. kolovoz 2019. u 18:54 2019-08-20T18:54:35+02:00

RIJEKA - Udruga Krizni Eko stožer Marišćina uputila je predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću i ministru zaštite okoliša i energetike Tomislavu Ćoriću otvoreno pismo u kojem traži da se drže vlastitih obećanja i zatvore ŽCGO Marišćina.

U pismu Krizni Eko stožer poziva premijera i ministra na sastanak u Marišćinu, ali i sugerira da se sastanak može organizirati i u prostorijama Vlade RH, te da će se predstavnici Udruge rado odazvati pozivu iz Zagreba.

Između ostaloga, navodi se da je "problem ŽCGO Marišćina politički svestranački problem. A što je politika danas? To je posao u kojem se daju lažna obećanja, kada riječi gube svaki smisao, kada su političari gluhi i slijepi, kada se hladnokrvno i mirne duše govori jedno, pa se to isto pregazi nečim drugim...", te se nastavlja kako je dokaz za sve navedeno upravo Marišćina!

"Došao je Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić i dana 28. ožujka.2019. dao lažno obećanje: "Zatvoriti ću Marišćinu ukoliko se problem smrada ne riješi". A ŽCGO Marišćina i dalje svakodnevno smrdi.

Znači, Ministar je lagao, ili da budemo fini, reći ćemo da je dao lažno obećanje", stoji u pismu te se poručuje premijeru da ga njegov ministar sramoti svojim lažima.

"Smrdi ŽCGO Marišćina nepodnošljivo, kao što smrdi i politika svih boja i navodnih svjetonazora! Dođite i uvjerite se", kaže se u pismu Upravnog odbora Udruge Krizni Eko stožer Marišćina.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.