Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4n
Sutra: 8° 8° 4n
27. siječnja 2020.
Nije najsretniji

Komadina Obersnelovu poruku Bernardiću drži "nepristojnom i neukusnom": "Tako o gostu?"

Foto Sergej Drechsler
Foto Sergej Drechsler
Autor:
Objavljeno: 28. prosinac 2018. u 17:06 2018-12-28T17:06:53+01:00

Mislim da je to stvar elementarne pristojnosti, ako ti je netko došao u goste, da se onda pristojno i ponašaš, rekao je Komadina

RIJEKA Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina rekao je u petak odgovarajući na novinarska pitanja da blagdansko druženje, otvoreno za javnost, nije mjesto za stranačka prepucavanja ni mjesto za nepristojne i neukusne primjedbe riječkoga gradonačelnika Vojka Obersnela predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću.

Na pitanje da komentira jučerašnju poruku riječkoga gradonačelnika Vojka Obersnela predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću na blagdanskom druženju u toj stranci, Komadina je rekao da »božićno i novogodišnje druženje, i to otvoreno za javnost, nije mjesto stranačkih prepucavanja ni mjesto za nepristojne i neukusne primjedbe kolege gradonačelnika predsjedniku stranke«.

»Mislim da je to stvar elementarne pristojnosti, ako ti je netko došao u goste, da se onda pristojno i ponašaš«, rekao je Komadina i dodao kako svatko ima pravo na svoje mišljenje u stranci, ali ga treba i iznositi u stranci.

»Nismo bez problema, ali nisam siguran koliko takvi postupci raznih kolega pridonose upravo padu rejtinga«, zaključio je Komadina.

Obersnel je u četvrtak na blagdanskom druženju SDP-a u Rijeci, na kojemu je bio i Bernardić, rekao da nije zadovoljan stanjem u SDP-u.

»Evo, predsjedniče – ili mijenjaj sebe ili program, ili ćeš morati učiniti ono što te neki pozivaju da napraviš. To se ne odnosi samo na predsjednika, nego i na članove Predsjedništva, ali i Glavnog odbora.

Pozivam vas da razmislite o onome što činite jer iduća godina će biti za sve nas još teža i bolnija ako se nešto ne promijeni«, rekao je među ostalim Obersnel.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze