Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4n
Sutra: 8° 8° 4n
27. siječnja 2020.
Jednokratna nagrada

JGL sve zaposlene nagrađuje sa po 4.000 kuna brutto, a stiže im i božićnica

Foto Silvano Ježina
Foto Silvano Ježina
Autor:
Objavljeno: 11. prosinac 2018. u 16:56 2018-12-11T16:56:31+01:00

Glavni izvršni direktor kompanije Mislav Vučić istaknuo je da je isplata nagrade zaposlenicima zahvala za rad i postignute rezultate, s obzirom da grupacija ostvaruje rast dobiti i prihoda

RIJEKA Jadran galenski laboratorij (JGL) će svim zaposlenicima JGL grupacije na svim tržištima isplatiti jednokratnu nagradu u iznosu od 4.000 kuna bruto, što je u Hrvatskoj neoporezivo, a u drugim zemljama u u kojima djeluje u skladu s lokalnim poreznim zakonima, izvijestili su u utorak iz te riječke farmaceutske kompanije.

Nagrada će biti isplaćena u prosincu i ne uključuje božićnicu ili slične isplate, navodi se u priopćenju JGL-a.

Glavni izvršni direktor kompanije Mislav Vučić istaknuo je da je isplata nagrade zaposlenicima zahvala za rad i postignute rezultate, s obzirom da grupacija ostvaruje rast dobiti i prihoda.

Kaže da je kompanija ove godine uvela brojne promjene i novosti u poslovanje te kako najviše vesele nezavisni tržišni podaci koji pokazuju da tvrtka raste brže od tržišta i stječe tržišni udjel sa svim ključnim brendovima.

»Nastavno na to, rastu nam prihodi i profitabilnost, a i dalje smanjujemo zaduženost. Stoga je isplata nagrade svim našim zaposlenicima i u svim zemljama grupe zahvala za izniman napor, trud i postignute rezultate«, poručio je Vučić, dodavši da i u 2019. godini očekuju nastavak rasta u svim segmentima.

Predsjednik Upravnog odbora JGL-a Ivo Usmiani je kazao je da je ponosan na ispunjavanje poslovnih planova, usprkos nestabilnoj situaciji na tržištu i pojedinim vanjskim okolnostima, kao što su volatilnost tečaja rublja i politička nestabilnost između Rusije i Ukrajine.

JGL Grupa, koja izravno i posredstvom partnera posluje na ukupno 50 tržišta, zaključno je s 30. studenim ove godine zapošljavala 970 djelatnika.

Portfelj JGL-a čini 160 brendova, 460 proizvoda, 1.360 varijacija i 6.000 artikala, prilagođenih potrebama specifičnih tržišta, navode iz kompanije.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze