Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
6. prosinca 2019.
Sastali se s članstvom

HDZ-ovci u Rijeci: Predsjednica ovdje ima veliku podršku, ipak dolazi iz našega kraja

Foto Ivica Tomić
Foto Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 6. kolovoz 2019. u 14:57 2019-08-06T14:57:31+02:00

RIJEKA - Nakon sastanka u 3. maju premijer Andrej Plenković, ministar gospodarstva Darko Horvat, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković došli su zadovoljni do Jadranskog trga 1 kako bi se sastali s članstvom i dali kratke izjave medijima.

Premijer Plenković nije želio ulaziti u ocjene je li aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zloupotrijebila proslavu Dana pobjede za najavu nove kandidature.

- To su ocjene dijela medija i njezinih kritičara. Predsjednica će se kandidirati i bit će kandidatkinja HDZ-a. Ona je rekla da je došla na Dan pobjede kao predsjednica i da će dolaziti sljedećih pet godina.

Sve ostalo su interpretacije. Što se tiče anketa o nepopularnosti političara, tko god obnaša vlast, postat će najnepopularniji jer je to tako, izjavio je Plenković.

Ministar Horvat nije htio ništa komentirati u vezi predsjedničkih izbora, dok je ministar Butković izrazio zadovoljstvo zbog toga što je predsjednica iz našega kraja.

- Imat ćemo sastanak Županijskog odbora primorsko-goranskog HDZ-a kako bi pojasnili članstvu što je sve Vlada napravila za Primorsko-goransku županiju, a napravila je puno.

Bit će to dobra motivacija da svi zajedno odradimo dobar posao na predsjedničkim izborima ovdje gdje Predsjednica ima veliku podršku, kazao je Butković.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.