Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 26
Sutra: 10° 10° 26
18. siječnja 2020.
Tourist Card

Uz turističku karticu do popusta na području Crikvenice, Novog i Općine Vinodol

Paraglajding je jedna od aktivnosti za koju kartica nudi popust / Snimila Nataša CAR
Paraglajding je jedna od aktivnosti za koju kartica nudi popust / Snimila Nataša CAR
Autor:
Objavljeno: 18. lipanj 2019. u 12:22 2019-06-18T12:22:33+02:00

Karticu mogu koristiti gosti triju jedinica lokalne samouprave, a nudi popuste na razne usluge, uključujući hranu, posjete kulturnim ustanovama, izlete, rekreativne aktivnosti i kupnju suvenira

CRIKVENICA Gosti Rivijere Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol će uskoro još više uživati u odmoru, i to zahvaljujući kartici pod imenom Crikvenica-Novi Vinodolski-Vinodol Tourist Card.

Riječ je o turističkoj kartici s kojom gosti mogu dobiti 10 posto popusta na razne usluge u tri jedinice lokalne samouprave, uključujući hranu, posjete kulturnim ustanovama, izlete, rekreativne aktivnosti i kupnju suvenira.

Ovaj su projekt 2015. godine zajednički pokrenule i realizirale Turistička zajednica Grada Crikvenice, Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog i Turistička zajednica Vinodolske općine.

Njegovi su glavni ciljevi povećanje izvanpansionske potrošnje, povećanje posjećenosti ustanova kulturno-povijesnog karaktera i atrakcija, dodatno promoviranje ponude rivijere, istraživanje profila gosta putem ankete koju ispunjava prilikom preuzimanja kartice i prilagođavanje ponude gostu.

Plaćanje gotovinom

U projekt se ove godine uključilo 36 poslovnih subjekata s područja gradova Crikvenice i Novog Vinodolskog i Vinodolske općine, a podijeljeni su u pet kategorija. To su kultura, gastronomija, suveniri, izleti i rekreacija. Svaki od subjekata nudi 10 posto popusta na svoje usluge, i to uz predočenje turističke kartice i samo za plaćanje gotovinom.

Crikvenica-Novi Vinodolski-Vinodol Tourist Card / Snimila Nataša CAR

Kartica se može izdati isključivo gostima koji su prijavljeni u skladu sa zakonskim propisima, a gost je može koristiti pet dana od preuzimanja. Korištenjem ove kartice gost će moći bolje upoznati vrijednu kulturno-povijesnu baštinu, kušati ukusna tradicionalna jela, uživati u aktivnom odmoru sudjelovanjem u rekreativnim aktivnostima, uputiti se na neki od atraktivnih izleta i kući ponijeti autohtoni suvenir.

Primjena kartice Crikvenica - Novi Vinodolski - Vinodol Tourist Card počela je jučer, a kartica se može preuzeti u turističko-informativnim centrima svake od triju turističkih zajednica ili kod pružatelja smještaja, uključujući hotele, turističke agencije, kampove, privatne iznajmljivače i ostali smještaj.

Dodatan doživljaj

Da bi kartica uistinu zaživjela i kako bi se njeno korištenje što više proširilo na terenu, turističke zajednice triju jedinica lokalne samouprave pozivaju sve pružatelje smještaja da besplatno preuzmu pristupnice i turističke kartice u turističko-informativnim centrima u svome mjestu te svojim gostima omoguće dodatan doživljaj u destinaciji.

Pružatelji smještaja prilikom podizanja kartica moraju potpisati izjavu, kojom su suglasni s uvjetima njenog korištenja.Svi gosti koji budu koristili karticu te ispunili i vratili anketu također će imati priliku osvojiti atraktivnu nagradu, poput višednevnog smještaja na rivijeri sljedeće godine ili mogućnost sudjelovanja u jednoj od zabavnih rekreativnih aktivnosti.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.