Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
26. siječnja 2020.
Međunarodni susret

Oldtimer Moto Rally 2019: Ljepotani na dva kotača plijenili pažnju na svakoj štaciji

Foto Marko Gracin
Foto Marko Gracin
Autor:
Objavljeno: 15. lipanj 2019. u 16:03 2019-06-15T16:03:41+02:00

RIJEKA/OPATIJA - Na riječkom i liburnijskom području u subotu se vozi 22. Međunarodni susret – Oldtimer Moto Rally 2019. za oldtimer motocikle. Rally je startao iz Rijeke, a natjecatelji su se u jutarnjim satima okupili na parkiralištu Stadiona Kantrida.

Karakter ovog natjecanja je sportsko-turistički, te je uvršteno u Kalendar susreta Hrvatskog oldtimer saveza i boduje se za prvenstvo Hrvatskog oldtimer saveza. Odazvalo se tridesetak zaljubljenika u motocikle »s pričom« iz cijele Hrvatske, te iz Slovenije i Italije.

Nakon jutarnjih ocjenskih vožnji, kolona ovih rasnih ljepotana krenula je prema Preluku. Na legendarnome mjestu održana je kraća prezentacija povijesti moto utrka za prvenstvo svijeta na nekadašnjoj moto stazi Velike nagrade Jadrana.

3546023

Oldtimer Rally se zatim nastavio u smjeru Opatije, Lovrana i Mošćeničke Drage, te Mošćenica, uz kraća zadržavanja radi prezentacije motocikala publici.

Treba istaknuti da ovi motocikli imaju izuzetnu povijesnu vrijednost i da su vrlo atraktivni za gledatelje, što se ovdje još jednom potvrdilo, budući da su plijenili pažnju na svakom punktu na kojem su se zaustavili, baš kao i na cestama kojima su prolazili.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu