Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
24. siječnja 2020.
Šinjorina

video Koktelsi snimili spot za novu pjesmu

Koktelsi snimili spot za novu pjesmu
Koktelsi snimili spot za novu pjesmu
Autor:
Objavljeno: 15. listopad 2013. u 11:12 2013-10-15T11:12:48+02:00

Scenarij za spot napisao je Tomi Kreševič, a sve je snimljeno pod budnim okom Zorana i Karmen Ventin iz mtuljskog Art Filma.

VEPRINAC Grupa Koktelsi, popularni predvodnici »ča-vala« na liburnijskom području, snimili su proteklih dana spot za pjesmu »Šinjorina«, prvi singl s njihovog novog alubma »NaNajjače«.

 
- Namjerno smo izabrali ovu pjesmu jer želimo nekako i u video smislu obilježiti dolazak u band Claudie Beni koja u ovom spotu ima glavnu ulogu. Pjesma govori o jednoj Talijanki koja je došla na odmor kod nas, tu se zaljubila i onda se stvari počinju komplicirati, objasnio je frontmen benda Nikola Peršić.

Scenarij za spot napisao je Tomi Kreševič, a sve je snimljeno pod budnim okom Zorana i Karmen Ventin iz mtuljskog Art Filma.

- Mislili smo u početku još i prostor natrpat sa statistima i glumcima ali kad smo sve posložili od opreme unutra jedva smo i mi stali u široki kadar tako da su nam glumci i statisti u biti bili publika za stvaranje atmosfere, osjećali smo se kao na onim emisijama super talent showa, našalio se Peršić.

Dodao je kako je spot vrlo dinamičan i pun raznih efekata.

- Igrali smo se sa svijetlom i raznim pozicijama i improvizacijama a dim nam je bio posebna inspiracija tako da se većinu vremena nismo ni vidjeli od gustoće a ove naše boje svijetle u određenim nijansma, tako da će to bit pravi »video-party«. Uglavnom, trudili smo se da bude dinamičan i otkačen u našem stilu kako to i publika očekuje od nas. Jedva čekam da ugleda svjetlo dana, zaključio je Peršić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.